JANOUCH MARTIN Ing. | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

JANOUCH MARTIN Ing.

PĚSTOVÁNÍ ŽIVOTA A DLOUHOVĚKOSTI aneb PENTAGRAM ŽIVOTA

 

České Budějovice

 

Na své cestě za poznáním absolvoval Biomedicínské a biokybernetické inženýrství na ČVUT a 1.LF UK. To ale zcela neuspokojilo jeho chápání vesmíru i fungování lidského těla. Proto pokračoval dál studiem tradiční čínské medicíny v TCM Institut a v Číně, studiem koučinku, komunikačních metod, psychologie a osobního rozvoje. Veškeré toto poznání později spojil v jeden uchopitelný celek a snaží se ho předávat dále. Jeho hlavním cílem je, aby si každý našel tu svojí životní cestu a užil si ji v každé chvíli.

 

V současnosti na Martina můžete narazit v jeho centru TČM a komunikační terapie SanTao v Českých Budějovicích. Účastní se množství přednášek a seminářů po celém světě, kde vystupuje jako přednášející i nadšený posluchač. Občas se toulá ulicemi rodného města, občas cvičí Qi Gong a medituje v parku, nebo spokojeně sedí v čajovně. Pravidelně ho můžete potkat i v divoké přírodě Asie, která je jeho druhým domovem.

 

Celý jeho život se koncentruje do přítomného okamžiku, celá definice jeho osoby a jeho životní pouti se dá shrnout do dvou slůvek: Já jsem.