Nasaďte si roušky a nemluvte! | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

 

ZPĚT NA PŘÍSPĚVKY části 1 až 10 ZDE

NASAĎTE SI ROUŠKY A NEMLUVTE!  ZACPĚTE SI UŠI A PŘIVŘETE OČI....!!!!          

Bílé fleky, které vidíte na místech, kde jsem videa kdysi nahrála, byla z Youtube odstraněna. Youtube je cenzurovaná platforma, pro systém není výhodné podávat vám i jiné informace než jsou ty oficiálně schválené a farmakologickým průmyslem podporované.

Pro systém je výhodné, abyste si nekladli otázky, ale slepě následovali vůdce. POD ROUŠKOU DOBRA (a vaší ochrany) si na svobodu slova můžeme skvěle hrát.

Co vám veřejnoprávní média "ZAPOMNĚLA" sdělit?     

kresba: zdroj Facebook                                                        

Část č. 21, zveřejnění 12.12.2020

Zajímavé rozhovory Martiny Kociánové s psychiatričkou a psychosomatickou lékařkou MUDr. Jarmilou KLÍMOVOU:

1. díl: Lidstvo, které se bojí, je nejlépe ovladatelné stádo. Pořad si můžete přehrát proklikem ZDE

2. díl: Lékaři nade mnou vyřkli několik ortelů smrti. Ale já jsem už šest a půl roku ilegálně naživu. Pořad si můžete přehrát proklikem ZDE

3. díl: Rakovina je nejvýnosnější byznys na planetě. Je rafinovaně vyráběna pomocí potravinářského průmyslu a některých diagnostických metod.

Pořad si můžete přehrát proklikem ZDE

Část dvacátá, zveřejnění 3.11.2020

SVOBODA A NADĚJE - VZKAZ ROBERTA F. KENNEDYHO, Jr.

VYNIKAJÍCÍ VIDEO výstižně pojmenovávající největší problém naší současné doby SKRYTÝ POD ROUŠKOU COVIDU - bylo POD ROUŠKOU DOBRA z Youtube odstraněno. Svoboda slova JIŽ NEEXISTUJE a není dovolena ani veřejná diskuze lidí jiného názoru než je veřejnoprávními médii šířena.

Z důvodu odstranění videa zveřejňuji alespoň slovní překlad VZKAZU ROBERTA F. KENNEDYHO, Jr.:

Přepis:

Ahoj všichni, tady Robert F. Kennedy, Jr. Mám velkou radost z této příležitosti, mluvit s tisíci občany v 15 zemích na všech kontinentech světa, kteří se dnes spojili, aby demonstrovali proti tomuto převratu velkých datových firem, telekomunikačních firem, technologických firem, ropných a chemických firem, tímto globálním kartelem veřejného zdravotnictví, který vede Bill Gates a WHO, který má nyní hodnotu dvou bilionů dolarů a chce zvětšit svoje bohatství a moc nad našimi životy, našimi svobodami, který chce rozvrátit naše demokracie a chce zničit naši suverenitu a kontrolu nad našimi životy a zdravím našich dětí.

Chci vám připomenout…. těm, kteří nejste Američani… připomenout něco, co se učí každé dítě o americké historii. Během velké hospodářské krize, Franklin Roosevelt, který byl jeden z nejlepších prezidentů v americké historii, řekl americkému lidu: „To jediné, čeho se musíme bát, je samotný strach.” Vyrůstáme s tím, ale lidé ve skutečnosti nechápou, co to znamená. Bylo to ale velmi hluboké varování od Roosevelta. Protože viděl, co hospodářská krize způsobuje ve východní Evropě, v Itálii, Německu a Španělsku. Kvůli této krizi se lidé uchylovali k fašismu. Ve východních zemích se kvůli stejné krizi obyvatelé a vlády uchylovali ke komunismu, a také způsobovala kolaps vlád po celém světě. V naší zemi, Spojených státech, je pro lidi těžké, si dnes vzpomenout, že téměř třetina lidí v naší zemi byla naprosto zklamaná kapitalismem a chtěla se uchýlit ke komunismu. A další třetina se chtěla uchýlit k fašismu.

Franklin Roosevelt chtěl zachovat naši zemi pro demokracii, pro kapitalismus volného trhu, pro občanská práva a k zachování naší Ústavy. Uvědomil si, že zbraň autoritářského vládnutí bude strach. Když jsem před pár týdny mluvil v Berlíně, připomenul jsem Němcům velmi slavný příběh, ke kterému došlo během norimberských procesů po 2. světové válce, kdy Hitlerův nejbližší plukovník a šéf Luftwaffe, Hermann Göring, byl jedním ze žalobců dotázán:

„Jak jste přesvědčil Němce… Němci jsou jedni z nejvzdělanějších lidí na světě a byli jedni z nejtolerantnějších lidí na světě. Výmarská republika byla jedna z nejsilnějších demokracií na světě… jak jste z těchto lidi, kteří byli tak vzdělaní, a tak probuzení a tak tolerantní, udělal poslušné otroky, kteří páchali jedny z nejhroznějších krutostí v lidské historii?” Göring odpověděl: „To je prosté…” Můžete si jeho citát vyhledat, a udělejte to.

Řekl: „… funguje to nejen za fašistické vlády, ale funguje to v demokracii, monarchii, komunismu, za jakékoliv vlády. Práce vlády je vyvolat v lidech strach, a pokud je dokážete ve strachu udržet, můžete je přesvědčit, aby udělali cokoliv, co chcete, a stanou se z nich ovce.” Naomi Klein napsal známou knihu, kterou bychom si všichni měli přečíst, a jmenuje se „Disaster Capitalism”.

Tato kniha líčí historickou chronologii všech časů během americké historie a historie světa, během velké hospodářské krize, a během finančního kolapsu v roce 2008, a např. během finančního kolapsu v Chile v roce 1973, během bombového útoku na Světové obchodní centrum– na tomto všem ukazuje, že autoritářské prvky ve společnosti, a velké korporace, bohatí plutokratové a oligarchové, bohaté rodiny a jedinci, využívají krize, aby přesunuli bohatství nahoru ke zničení střední třídy v těch zemích a uvalili totalitní vládu. Je samozřejmě pochopitelné, že lidé, kteří jsou zvyklí si volit svoji vládu, nebudou hlasovat pro zákony, které dělají bohaté lidi bohatšími a dávají korporacím ještě více moci nad jejich životy, které omezují demokracii a občanská práva.

Tohle nejsou dobré nástroje pro populismus. Aby transformovali vládu, aby odměnila bohaté ještě větším bohatstvím, lidé, kteří toho chtějí docílit – velké korporace, které chtějí takovou změnu – musí odstranit občanská práva. První občanské právo, u kterého začnou, je svoboda projevu. Potřebují uvalit cenzuru, protože svoboda projevu je nejdůležitější právo.

V naší zemi jsme svobodu projevu dali jako první dodatek v naší Ústavě, protože všechna ostatní práva na něm závisí. Pokud vláda může skrývat, co dělá, může jí projít cokoliv, co chce. Pokud vám korporace může lhát, a tajit informace, pokud v demokracii není žádná transparentnost, není to žádná demokracie. Pokud se chcete zbavit ostatních práv, jako svoboda shromažďování se, které nyní využíváte, někteří ho využíváte pod velkým rizikem.

Někteří z vás budou trpět… někteří z vás budete zatčeni. Někteří z vás budete zraněni. Ale je to základní právo: právo na svobodu projevu, právo na soudní proces, právo na svobodu vyznání, právo na soukromí, právo na to, mít vlády, které vás nešpehují a neshromažďují vaše informace. Všechna ta ostatní práva lze podkopat jen tehdy, pokud začnou uvalovat cenzuru. Tím, že budou schopni umlčovat lidi, kteří chtějí mluvit.

Převrat, se kterým dnes bojujeme, je převrat, který začíná se spiknutím mezi vládními agenturami a velkými technologickými společnostmi, těmi miliardáři ze Silicon Valley jako Zuckerberg a Bill Gates, a lidmi, kteří řídí Google, Facebook, Pinterest a ostatní korporace ze Silicon Valley, které jsou součástí tohoto spiknutí, aby se ujistili, že nemůžeme projevit svoje námitky. Nemůžeme říkat špatné věci o farmaceutických produktech. Nemůžeme zpochybňovat vládní postupy, která nám nedávají smysl. A něco málo řeknu k těm vládním postupům. Zaprvé: Nejsem konspirační teoretik. Řídím se fakty.

Nevím, jestli virus COVID byl uměle vytvořen v laboratoři ve Wuhanu. Je spousta důkazů, že byl. Ale ne dostatek důkazů na to, abych řekl, že je to fakt. Ale moje otázka je: Proč na to neznáme odpověď? Proč tu otázku nikdo nepokládá Tonymu Faucimu? Proč prezident Trump nespustil vyšetřování? Nebo prezident Xi Jinping nebo prezidentové ostatních zemí? Zjistit, odkud tohle přišlo? Protože to musíme vědět… tohle je nejhorší pohroma v historii.

A nikoho nezajímá, odkud tento virus vlastně přišel? Víme, že nepřišel z trhu ve Wuhanu. Byl to vymyšlený příběh, který není založen na faktech. Máme držitele Nobelové ceny, máme velké instituce, a vyšetřovací agentury, a prokurátorské agentury, které říkají: „Podle nás to přišlo z laboratoře ve Wuhanu a myslíme si, že to mohlo vzniknout ze studií, které financoval Bill Gates a Tony Fauci.” Nevím, jestli je to pravda. Ale proč se na to naši vládní pracovníci neptají jako na tu hlavní otázku?

Proč, než aby posílali policii k potlačení disidentů, neposílají policii, aby vyslechla lidi, kteří mohou znát odpověď na tu otázku? Je spousta dalších otázek, ke kterým bych rád znal odpověď. Otázky ohledně roušek. Jsem ochoten přijmout, pokud roušky fungují, tak je budu nosit. Pokud ochrání druhé lidi, tak je chci nosit. Ale studie, které jsem viděl, naznačují, že roušky nefungují v ochraně proti přenosu virů. Některé říkají, že mohou fungovat v rámci omezených podmínek.

To, co nechci, aby se mi říkalo, je: „Roušky fungují, musíte je nosit, a neptejte se na žádné otázky.” Většina Američanů a většina lidí na této planetě- chceme vedení, ale nechceme šikanu. Jsme schopní poznat rozdíl mezi šikanou a vedením. Chceme znát pravdu o hydroxychloroquinu.

Chceme vědět, proč utrácíme 18 miliard dolarů za vakcíny, a pouze 1,4 miliardy dolarů za léky? Jaký to dává smysl? Je spousta dalších otázek, na které v demokracii máme právo, aby byly zodpovězeny, aniž bychom byli označováni za konspirační teoretiky. Aniž bychom byli očerňováni za to, že jsme „bezohlední” nebo „špatní občané”.

Všichni, kteří jsou součástí těchto demonstrací, jsou lidé, kteří se snaží být dobrými občany. Dovolte mi říct, co musíme udělat, abychom tuto bitvu vyhráli. Vyhrajeme ji jedině s demokracií. Musíme bojovat, abychom si svoji demokracii vzali zpět, znovu získali naši demokracii od těchto padouchů, kteří nám ji kradou. Lidé, kteří na této karanténě nejvíce vydělávají, jsou stejní lidé, kteří cenzurují kritiku karantény. Kdo se stává nejbohatší? Jeffrey Bezos, který vydělal 83 miliard dolarů.

Vlastní Amazon a cenzuruje knihy, které kritizují karanténu. Zuckerberg, který vlastní Facebook, který během této karantény vydělal desítky miliard dolarů, který cenzuruje informace, které kritizují karanténu. Cenzuruje můj Instagram. Cenzuruje můj Facebook. Moje stránka na Twitteru je také cenzurována. Všichni tito lidé jsou lidé, kteří na karanténě vydělávají miliardy dolarů. Chci vědět odpověď na prostou otázku: Je karanténa skutečně efektivní? V minulosti jsme zažili spoustu pandemií. V roce 1969 jsme měli pandemii hongkongské chřipky, která v USA zabila 100 tisíc lidí. To odpovídá 200 tisícům lidí dneska.

To je stejné množství lidí, které zabil koronavirus. Měli jsme tehdy lockdown? Ne. Nosili jsme roušky? Ne. Jeli jsme na Woodstock. Jeli jsme na demokratický kongres v Chicagu, kde byly velké davy lidí. Nikomu se neříkalo, aby se zavřeli doma, nevídali se s přáteli, a nosili roušky, a nevycházeli z domu, a aby uzavřeli svůj podnik, a aby každý podnik v zemi zbankrotoval. Minulý rok na světě zemřelo 1,6 milionů lidí na tuberkulózu. Každý rok nám umírá 1,6 milionů lidí na tuberkulózu. Nenosíme roušky. Nemáme lockdown. Jaký je rozdíl mezi tuberkulózou a koronavirem? Tuberkulóza má vakcínu.

A vakcína stojí kolem 3 dolarů (65 kč). A to je důvod, proč nemáme lockdown kvůli tuberkulóze. protože nikdo nevydělává 39 dolarů za vakcínu, nebo 300 dolarů za vakcínu, tak jak firmy Moderna, AstraZeneca a Johnson & Johnson vydělávají na této katastrofě. To je jediný důvod, který mě napadá. Budu rád, když mi někdo řekne, že je za tím jiný důvod. Poslechněme si ho. Neumlčujte mě. Neříkejte mi, že nemohu debatovat. Zde je, co musíme udělat.

Musíme udělat přesně to, co dnes děláte. Musíme vyjít do ulic a musíme držet pohromadě. To, co padouši a mizerové jako Mark Zuckerburg, Jeffrey Bezos, Bill Gates a Tony Fauci chtějí, je, abychom mezi sebou bojovali. Chtějí, aby černoši bojovali s bělochy. Chtějí, aby republikáni bojovali proti demokratům.

Chtějí všechny polarizovat a rozdělit, protože ví, že když se všichni spojíme, začneme si pokládat otázky, a to jsou otázky, na které nedokážou odpovědět. „Proč bohatnete?” „A proč my chudneme?” „A jaký je rozdíl mezi tuberkulózou a koronavirem?” „A proč nenosíme roušky kvůli tuberkulóze, ale nosíme je kvůli koronaviru?” „A odkud se to vše vzalo?”

Všechny ty otázky, na které si zasloužíme odpověď, ale nedostáváme je. Musíme držet pohromadě. Pokud jste republikán nebo demokrat, přestaňte o tom mluvit. Přestaňte se tak ztotožňovat. Nepřítel jsou velké technologické firmy, datové firmy, ropné firmy, farmaceutické firmy, medicínský kartel, vládní totalitní prvky, které se nás snaží utlačovat, které se nám snaží vzít naše svobody, naši demokracii, naši svobodu myšlení, naši svobodu projevu, naši svobodu shromažďování se, a všechny svobody, které lidstvu dávají důstojnost. Poslední věc, kterou všichni z nás musí udělat, je to, že musíme být dobře informovaní.

Jedna z věcí, kterou vám chci dnes oznámit, je ta, že moje organizace Children’s Health Defense s pomocí spousty z vás, kteří jsou v těchto davech, spouští deník, který vám bude dodávat informace. Budeme vás informovat o nejnovějších vědeckých poznatcích, vezmeme všechny informace, které se cenzurují, a budeme je publikovat u sebe. Ty informace vám budou chodit každý den. Pokud uvidíte něco, co se cenzuruje, chceme o tom slyšet, protože to chceme publikovat. Budeme nepřátelé cenzury. Budeme útočištěm. A budeme vítat debatu. Zajistíme, aby to byla zdvořilá debata a budeme lidi pobízet, aby byli politicky neutrální. Ale umožníme lidem komentovat a mít odlišný názor než je ten náš.

Nebojíme se debaty tak jako farmaceutické společnosti, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Jeffrey Bezos a Tony Fauci, kteří se bojí debaty. My debatu vítáme. Pokud máte jiný názor než já, chci ho slyšet, a chci vidět vaše vědecké poznatky. Chci, aby veřejnost slyšela, jak o tom mluvíme a diskutujeme, protože volný proud informací, debata, je jediná věc, která umožní vládám přijít s racionálními postupy, v rámci kterých sebeovládání bude ve skutečnosti fungovat.

Jste v předních liniích nejdůležitější bitvy v historii. Je to bitva za záchranu demokracie, lidské svobody a důstojnosti před tímto totalitním kartelem, který se nás snaží současně v každé zemi na světě okrást o práva, se kterými se rodí každý člověk. Děkuji za vaši odvahu, děkuji za vaše odhodlání a děkuji za vaše bratrství. Mohu vám přísahat: Zemřu ve stoje, v boji bok po boku s vámi všemi, abych se ujistil, že tato práva získáme zpět a zachováme je pro naše děti. Uvidím se s vámi všemi na bojišti. Děkuji.

Překlad: David Formánek, Zdroj: www.otevrisvoumysl.cz

 

               Göhringova odpověď:

"Funguje to nejen ve fašistické vládě, ale i v demokracii, monarchii, komunismu, za jakékoli vlády. Funkcí vlády je vyvolat v lidech STRACH A POKUD JE DOKÁŽE VE STRACHU UDRŽET, MŮŽE JE PŘESVĚDČIT, ABY UDĚLALI COKOLIV, CO CHCETE A STANOU SE Z NICH OVCE."

 
Dr. Igor Bukovský reaguje na současnou situaci na Slovensku po skončení celoplošného testování použitím antigen. testů.
 
Co se ve videu mimo jiné dozvíte?
"Dobrovolné" celoplošné testování na Slovensku není úplně dobrovolné a v mnohých případech připomíná "dobrovolnost" prvomájových průvodů. Nehorázná šikana lidí roste a sílí a připomíná předchozí ideologie - např. komunIZMUS, nyní jde o covidIZMUS.
Jako projev občanského nesouhlasu se současnou celospolečenskou situací vrátila státní vyznamenání MUDr. Júlia Horáková, PhD., primářka Transplantační jednotky kostní dřeně, NÚDCH, Bratislava
DĚKUJEME, paní doktorko, za vaši odvahu a čestnost!!!

Část devatenáctá, zveřejnění 8. října 2020 - v níže uvedeném dopise jsem si dovolila červeně zvýraznit z mého pohledu podstatné informace, neboť je text poměrně dlouhý, ale odborník vyzdvihuje nepopiratelná FAKTA. Není v mých silách zveřejnit všechny tabulky, na které autor textu MUDr. Nedbal odkazuje. V případě zájmu si o ně napište na skolaleceni@seznam.cz. /Eva Trávníčková/

Otevřený dopis MUDr. R. Nedbala pracovníkům SZÚ a PSČR - nulitní zdůvodnění nouzového stavu

Odesilatel: r.nedbal@centrum.cz     Příjemci: pracovníci SZÚ

Datum: 10/07/20 09:24

Předmět: Otevřený dopis PSČR, nulitní zdůvodnění nouzového stavu vládou ČR

Dobrý den,

6.10.2020 jsem zaslal všem poslancům PSČR (nejen panu Hamáčkovi) otevřený dopis, týkající se m.j. i Vaší práce - viz e-mail níže.

(Přílohy patří k otevřenému dopisu.)

Podle pár ohlasů soudím, že dost souvislostí jim nebylo známo.

Jelikož je to otevřený dopis a odkazuje se výhradně na veřejně dostupné oficiální zdroje, je legálně šiřitelný.

Mohu poprosit alespoň o nějakou, (klidně i soukromou) zpětnou vazbu, zda se v něčem podstatném věcně mýlím?

(Národní referenční centrum pro analýzu epidemiologických dat, popř. Oddělení epidemiologie infekčních nemocí jsou věcně příslušné, předpokládal bych...)

Má základní pracovní úvaha je tedy taková, že pokud se počty nemocných virem SARS-CoV-2 (= s klinickými příznaky) od začátku až dodnes neobjevují ve zprávách NRL ani v tabulkách laboratorních vyšetřeni podle typu viru, (běžný režim jako u ostatních ARI) zachází se s touto ARI ve zcela jiném (zpolitizovaném) režimu.

A k vám (SZÚ) se zkrátka data o počtech klinicky nemocných vůbec nedostanou.

A tímto "obchvatem" je systém běžného režimu fungování KHS a SZÚ zcela vyřazen ze hry a o "epidemii" rozhodují pouze politici.

Předpokládám, že v ostatních státech to bude obdobné.

Naopak nepředpokládám, že odborníci mají motivaci podléhat masmediální hysterii.

Jak "tvrdá" jsou interní kritéria WHO pro vyhlašování "pandemie" od r. (tuším) 2010, ve světě nahusto prošněrovaném expresními leteckými spoji, je už pouze bizarní.

Mohou ji vyhlásit, kdykoliv se ráno podívají z okna.

A není divu, když WHO je už dlouho fakticky nikoliv odbornou zdravotnickou organizací, ale lobbistickou franšízou Big-pharma firem a pana Gatese.

Stačí se podívat na výroční finanční zprávu WHO. Kdo platí, ten velí.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Ramon Nedbal

______________________ Původní zpráva: ________________________
> Od: r.nedbal@centrum.cz
> Komu: hamacekj@psp.cz
> Datum: 06.10.2020 08:01
> Předmět: Otevřený dopis PSČR, nulitní zdůvodnění nouzového stavu vládou ČR

Vážený pane poslanče a ministře

Rád bych se s Vámi co nejosobnějším způsobem podělil o náhled na "nouzový stav", vyhlášený Vládou ČR, posvěcený Poslaneckou sněmovnou a platný od 5.10.2020.

Prosím, abyste nebral níže uvedené názory a informace na lehkou váhu. Nejedná se o konspirační teorie, ale z podstatné části o veřejně dostupná fakta a závěry z nich vyvozené.

"Vyhlášení nouzového stavu z důvodu ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru /označovaný jako SARS CoV-2/ na území České republiky" považuji z následujících důvodů za právně nulitní:

1/ velmi slabé a kauzálně takřka nicotné odůvodnění "vyhlášení nouzového stavu",

2/ velmi závažné celonárodní zdravotní i ekonomické dopady, zcela neúměrné skutečné medicínské a epidemiologické závažnosti.

a/ Klinické příznaky a průběh závažnějších případů srovnatelné s ostatními ARI. (ARI = Akutní Respirační Infekce.)

b/ Počty klinicky nemocných nedosáhly do 5.10.2020 v ČR během celého roku 2020 ani jednou více než 25 % epidemického prahu ARI.

(A to ani tehdy, přistoupíme - li na NEPRAVDIVÝ předpoklad, že počty PCR pozitivních = počty klinicky nemocných.)

ad 1/ Námitka velmi slabého odůvodnění "Vyhlášení nouzového stavu".

Je-li toto odůvodnění definováno jako "...ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru /označovaný jako SARS CoV-2/ na území České republiky", pak by z pohledu kauzality obdobně relevantním odůvodněním mohlo stejně dobře být například: "...ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu štěkajících psů /označovaných jako "zlí psi"/ na území České republiky"... anebo "...ohrožení zdraví v souvislosti s prokázáním výskytu slunečných dnů /označovaných jako "spouštěč melanomu"/ na území České republiky...".

Byla by to obojí pravda - štěkající zlí psi se leckde vyskytují a ohrožují zdraví a prokázaný je i výskyt slunečných dnů v souvislosti s ohrožením melanomem.

I těmto ohrožením zdraví by se jistě vyhlášením nouzového stavu a návazných opatření dalo účinně čelit, takže bychom pravděpodobně snížilii výskyt pokousaných i nemocných melanomem.

Pokud se jako příčinně podstatná okolnost pro vyhlášení nouzového stavu uvádí "prokázání výskytu koronaviru", potom by stejně dobře mohly být za účelem obdobného odůvodnění vyjmenovány postupně všechny historicky známé lidské patogenní viry dle libovolného výběrového klíče. A pak bakterie.

A všechno by to byla rovněž pravda a rovněž bychom nějaké to "ohrožení zdraví" dočasně možná i učinili méně ohrožujícím.

Otázkou je, jestli vyhlášení nouzového stavu je vzhledem k následným (i nezamýšleným) ničivým dopadům do většiny oblastí veřejného i soukromého života adekvátní reakcí na "prokázaný výskyt koronaviru".

Že se vláda pokusila užít co nejvágnější formulaci onoho zdůvodnění je samo o sobě pochopitelné.

Ani není důležité, kdo jak hlasoval. Ale že tato naprosto vágní formulace byla parlamentem hladce schválena, znamená, že většina poslanců napříště vládě bez přemýšlení klidně odhlasuje prodloužení. A pak další a později zas další...

Ve volbách jsem žádnému politickému subjektu nedal mandát k nastolení totalitní vlády hrstky úředníků. Stejně tak ani nikdo další z voličů.

A takto odůvodněný nouzový stav v mých očích ničím jiným než totalitním excesem není.

Zcela totiž chybí epidemiologické odůvodnění. Všimli jste si, že mnoho klinických lékařů z ordinací i nemocnic nesouhlasí s vládně-masmediální prezentací této "epidemie"?

Nesouhlasí ani praktičtí epidemiologové. Alespoň ti z nich, kteří mají v pořádku svědomí a smysl pro přiměřenost příčin a následků. Tato "epidemie" totiž na území ČR NEMÁ a nikdy neměla "svých" 1600 nemocných s KLINICKÝMI PŘÍZNAKY ARI na 100 000 obyvatel. Pak bychom teprve mohli regulérně mluvit o epidemii ARI.

To jediné podstatné odůvodnění - totiž odkaz na POČTY KLINICKY NEMOCNÝCH A ZEMŘELÝCH SE ZJEVNÝMI PŘÍZNAKY ARI nebo odkaz na vyhlášený epidemický stav reagující na tyto počty - zcela chybí.

Podle platných metodik SZÚ (státní zdravotní ústav) zemřelo v sezóně 1995/96 s klinickými příznaky chřipky (kmen H3N5) kolem 12 000 lidí!! Tehdy ovšem nouzový stav vyhlášen nebyl. Ani při jakékoliv další SKUTEČNÉ epidemii ARI (mezi něž "Covid" rovněž patří) až podnes. Zato pokaždé býval vyhlášen (z dnešního pohledu "POUZE") epidemický stav po dosažení epidemického prahu. Což bývalo 2000 KLINICKY NEMOCNÝCH na 100 000 obyvatel a později současných 1600 KLINICKY NEMOCNÝCH na 100 000 obyvatel. Letos epidemický stav v souvislosti s ARI způsobené SARS-CoV-19 virem žádnou KHS vyhlášen vůbec nebyl. Ani na jaře, ani na podzim.

Tvrdím, že tomu tak je proto, že epidemiologové vědí, že v ČR kromě epidemie PCR testování žádná další infekční epidemie NENÍ a od poslední epidemie chřipky ani nebyla.

Označení "Covid-19" se v tomto světle jeví nejvíc jako marketingová značka cílená na masové prodeje PCR testů. (A že je to pěkný business, že? A co teprv to očkování...)

ad 2/ Námitka velmi závažných celonárodních zdravotních i ekonomických dopadů, zcela neúměrných skutečné medicínské a epidemiologické závažnosti ve srovnání s ostatními ARI.

Z pohledu reálných klinických příznaků zaznamenaných na území ČR je SARS-CoV-2 pouze původcem jedné z mnoha akutních respiračních infekcí (ARI), která je zvláštní pouze tím, že o ní SZÚ nemá žádná klinická data tak říkajíc "z pole"!

Vyzývám Vás: Zkuste si zjistit počty klinicky nemocných (= s příznaky ARI = s příznaky zánětu nosohltanu, hrtanu, průdušek atd.) pozitivnívch na Covid-19.

Jakýmkoliv způsobem - na stránkách MZČR, SZÚ, ČSÚ (Český statistický úřad). Já to zkoušel. Nic.

Všude jen počty PCR pozitivně testovaných.

Pak zkusíte všechny možné telefony a nakonec doslova vypátráte, že SZÚ, který je zodpovědný za každotýdenní monitoring epidemiologické situace v ČR, tyto informace o počtech klinicky nemocných s Covid-19 rovněž zcela postrádá a je odkázán na "veřejné zdroje". Neboli na notoricky a neblaze proslulou tabulku ze stránek MZČR, která NEUVÁDÍ počet klinicky nemocných, ale zato počet pozitivně testovaných podvodně vydává za "počet osob s prokázaným onemocněním Covid-19"

Proč podvodně si ozřejmíme níže. (Viz výstřižek PODFUK-1)

Takže opět NIC!!!

Počty skutečně klinicky nemocných "s Covid-19" jsou "tabu" i pro profesionály, kteří jsou právě za sumarizaci těchto údajů zodpovědní, a měli by je zveřejňovat a poskytovat nadřízeným státním úřadům. Tak tomu alespoň je u všech ostatních ARI.

Ale ani do celého světa stokrát vykřičené počty všech těch PCR pozitivně testovaných (jakkoliv většinou bez klinických příznaků ARI - neboli ZDRAVÝCH), se ani na jaře, ani teď na podzim hodnotě 1 600 nemocných na 100 000 obyvatel ani zdaleka nepřiblížily.

Ke 4.10.2020 jsme měli 37 571 PCR pozitivně testovaných na 10 miliónů obyvatel = necelých 376 PCR pozitivně testovaných na 100 000 obyvatel !!!

Přemýšlím, a nejsem zdaleka sám, jak jste mohli vy, jako poslanci, poslední legální instance s možností zabránit této strašidelné svévoli vlády ČR, posvětit medicínsky i epidemiologicky zcela neodůvodnitelné vyhlášení nouzového stavu? Za reálného epidemiologického stavu 376 PCR pozitivně testovaných na 100 000 obyvatel?!!

Toto může vysvětlit snad jen silně sugestivní, zjitřená atmosféra této doby a hluboká neinformovanost.

Proto jsem se ostatně celý tento e-mail odhodlal Vám napsat.

Takže už je Vám zřejmé, proč nebyl na jaře, a ani před tímto ostudným "nouzovým stavem" žádnou Krajskou hygienickou stanicí (a už vůbec ne celostátně Státním zdravotním ústavem) oficiálně vyhlášen stav epidemie Covid-19?

A proč se v žádné veřejně dostupné databázi NEUVÁDÍ počet KLINICKY NEMOCNÝCH s původcem SARS-CoV-2, ačkoliv u ostatních ARI, se naopak NIKDY pro účely epidemiologického hodnocení jiné číslo než právě počet KLINICKY NEMOCNÝCH neuvádělo?

A proč Vám ani nikomu jinému na přímý telefonický dotaz žádná Krajská hygienická stanice ani SZÚ toto číslo nesdělí?

Profesionálům je jasné, že ačkoliv NZÚ a NRL (= Národní referenční laboratoři) z jakéhosi důvodu není umožněn klasický sběr klinických dat, epidemický práh 1600 KLINICKY NEMOCNÝCH na 100 000 obyvatel pro ARI nemohl být zjevně ani zdaleka dosažen z důvodů prosté aritmetiky. Neboli hygienici vědí, že z 376 PCR pozitivně testovaných na 100 000 musí být podle platných metodik SZÚ těch skutečně klinicky nemocných lidí logicky pouhý zlomek tohoto počtu a tudíž hygienici dávají od této odborné blamáže ruce pryč.

Takže právě toto je pravděpodobně i příčinou, proč není v odůvodnění vyhlášení nouzového stavu zmínka ani o NEMOCI, ani o počtech nemocných, ani o epidemii. Je třeba říci to co nejvágněji...

Skutečně o těchto souvislostech nic netušíte? Nebo tušíte a nekonáte?

Velmi instruktivní a vzácně střízlivě zdokumentovaný příklad těchto "zdravých nemocných" (převážně seniorů!!) nastal cca před měsícem v jedné z nemocnic následné péče:
„V krajem zřizované nemocnici následné péče v Horažďovicích na Klatovsku je už 40 lidí nakažených. Téměř všichni mají zatím bezpříznakový průběh, řekl dnes na dotaz ČTK krajský epidemiolog Petr Pazdiora… Pouze jeden pacient trpí únavností a zvýšenou teplotou, uvedl Pazdiora.“ https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/v-nemocnici-nasledne-pece-horazdovice-je-uz-40-lidi-s-koronavirem/1920191

Níže uvádím detailnější rozbor viditelných mechanismů právě probíhající masové indoktrinace.

Pro stručný nadhled stačí číst tučné a podtržené body 1/, 2/, 3/…

Studoval jsem medicínu, udržuji kontakty se spolužáky lékaři a je třeba nahlas říci, že záměrně vytvářená mediální hysterie jménem „Covid-19“ je od základu a ze všech úhlů pohledu prolhanou manipulací, kterou průměrně důvtipný lékař brzy odhalí. Střízlivý komentář typu - "chytrému napověz" např,:

https://www.sinagl.cz/z-korespondence/10194-kdy-proc-a-jak-laboratorne-testovat-nase-pacienty-s-klinickymi-projevy-akutni-respiracni-infekce-ari-in-memoriam-mudr-martina-havlickova-csc.html

Tento podvod je v takovémto měřítku možný jen díky zneužití několika banálních skutečností, nepokrytých lží a statistických triků.

Drze všem - i Vám - na očích.

1/ Velká většina veřejnosti má mizivé povědomí o běžné biologii lidských virů a reálném fungování imunitního systému.

Virů je v nás i kolem nás neustále obrovské množství (těch respiračních i mnoha dalších).

Viry se nepřetržitě a běžně našimi těly pasážují a jsou, podobně jako bakterie, každodenní, byť po většinu času neviditelnou (komensální) součástí našeho života.

Neinformovanou veřejnost lze tudíž ve věci „mimořádnosti“ virové „nákazy“ obelhávat jak libo – viz bod 2/ níže a příloha PDF

2/ Dochází k plošnému zneužívání PCR testů zcela mimo běžnou medicínskou indikaci.

(Toto je klíčový bod celé Covid agendy. Zastavte PCR testování spolu s dnes už neuvěřitelně masivní mediální indoktrinací a máme tu běžný rok. Medicínsky se kromě drsných následků paniky nic zvláštního neděje.)

Pořiďte si PCR test na jakýkoliv další z těch mnoha běžných lidských respiračních virů a dostanete (podle naladění citlivosti testu) opět spoustu „PCR pozitivních“ – zcela úměrně počtu testovaných - viz bod 1/

Neboli z pohledu PCR pozitivity jsme VŠICHNI průběžně a každodenně „nakaženi“ desítkami, možná stovkami druhů virů, imunita funguje a vše je fyziologicky v rovnováze. Jen ty ostatní viry nikdo PCR netestuje. Nemá to smysl. Rozhodují klinické příznaky.

(Momentálně hystericky hledáme PCR testováním cca za ¾ miliardy Kč měsíčně přítomnost SARS-CoV-2 viru mezi zdravými lidmi a SVÉVOLNĚ a lživě ty lidi prohlašujeme za „bezpříznakově nemocné“ nebo „nakažené“ a následně je ostrakizujeme).

Každý lékař, který se aktivně podílí na tomto mega-podvodu s „druhou vlnou“ a aktivně udržuje své pacienty v nevědomosti, vědomě porušuje Hippokratovu přísahu, protože jako lékař zcela jistě není neinformovaný.

Ano, na jaře panoval informační zmatek, ale dnes lékaři velmi dobře vidí skutečný počet klinicky nemocných i skutečný počet všech CELKOVĚ zemřelých od začátku roku – viz oficiální statistiky MZCR a ČSÚ – v příloze PDF.

(Pro zajímavost – statisticky totéž najdete např. i ve zprávě Italského statistického úřadu. Celkově zemřelých je a bylo i v Itálii na jaře 2020 méně než loni.)

Navíc: a/ Obecně běžná chybovost (falešná pozitivita) PCR testů při hledání virové DNA/RNA ze stěrových vzorků bývá kolem 30% (vůči templátu užitému v testech).

Detail: „Templát“ = uměle syntetizovaný porovnávací „etalon“ RNA/DNA složený z několika fragmentů RNA/DNA genomu viru, o kterém se domníváme, že by mohl být oním hledaným virem – v našem případě SARS-CoV-2.

Tento templát je na začátku testu porovnáván s obřím „koktejlem“ všech možných RNA/DNA (našich, bakteriálních, plísňových, kvasinkových i virových) pocházejících ze stěru vatovou tyčinkou. Navíc kontaminace vzorku dalším cizím materiálem v celém průběhu testu je extrémně snadná.

Fragmenty RNA/DNA komplementární k našim templátovým fragmentům jsou následně v 25ti – 40ti cyklech řetězově ze vzorku namnoženy, aby byly vůbec detekovatelné.

Čím méně než cca 30 cyklů, tím vyšší je počet falešně negativních výsledků, čím více než cca 30 cyklů, tím vyšší je počet falešně pozitivních výsledků. (počet cyklů je obvykle udáván koeficientem pQ)

Většina PCR testů od většiny farma-firem užívaných plošně v rámci detekce „Covidu“ má pQ 35 – 40)

Templátem NIKDY není celý genom viru, ale vždy pouze drobné fragmenty, což je dalším z problémů – viz bod b/

b/ Rozjíždějí se odborné spory dokonce už i o relevantnost části templátu (údajně virové) DNA sekvence, která je zřejmě TOTOŽNÁ s částí sekvence na lidském chromozomu č.8.

Pozn.: „Náš“ virus je sice RNA-virus, ale pro účely PCR testu je RNA informace „přepsána“ do odpovídajícího DNA formátu – tzn. lišícího se pouze v jednom ze čtyř „písmen abecedy“ nukleových bází. Proto pořád motám RNA/DNA ;)

3/ Podvodná a medicínsky nepřípustná záměna kategorií „pozitivně PCR testovaný“ za „prokázaně nemocný“ nebo „nakažený“.

(Znáte hru „skořápky“? viz výstřižek PODFUK-1)

4/ Automatické započítávání VŠECH pozitivně PCR testovaných, kteří zemřou později a ze zcela jiných příčin, do statistik „zemřelých s Covid-19“. Opačná pravidla než počítání úmrtí s chřipkou.

(Viz výstřižek „UMRTI_CHRIPKY_vs_COVID) https://www.statistikaamy.cz/2020/08/24/covid-19-a-umrtnost

(technická poznámka: jedinou relevantní metodou určení SKUTEČNÉ příčiny smrti je PITVA.)

5/ Svévolné vyhlášení plošných protiepidemických opatření „druhé vlny“) již při počtech desítek klinicky nemocných na 100 000 obyvatel.

(Skutečný epidemický práh počtu NEMOCNÝCH viz výstřižek „ze stránek krajské hygieny“)

6/ Velká většina lidí sleduje oficiální masmédia jako jediný zdroj informací a za všech okolností slepě následuje masmediálně prezentované „autority“.

Důvody: neinformovanost, strach z „konspiračních“ médií (= z jiných než mainstreamových), strach z postihu, pohodlnost dobrého bydla, osobní profit.

Zářným příkladem posledního budiž spolutvůrci šarády, pánové R. Prymula a R. Maďar osobně – viz wordová příloha.

Proto tak snadno vznikají diktatury i za časů demokracie.

(+ málokdo se zamýšlí nad historickou podstatou pojmu demokracie v otrokářském Řecku.)

Pár dalších detailů o medicínských, statistických i některých právních souvislostech v PDF příloze.
Použitá odborná literatura: Hans Christian Andersen: Císařovy nové šaty.

Žádám Vás proto z výše uvedených důvodů o iniciování a poté i o podpoření zrušení nouzového stavu.

Dle znění čl. 5 bod (4) a čl. 6 bod (3) ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky.

Vy, naši poslanci, totiž jako jediní ze zákona k tomu máte ústavní mandát bez rizika trestně-právních postihů.

Hezký den přeji a děkuji za Vaši trpělivost. Ramon Nedbal

Zastavte testování na COVID -19, testy PCR jsou neúčinné.

Více na videu proklikněte ZDE.  Doporučuji dlouhodobě sledovat webové stránky www.otevrisvoumysl.cz!!!

Část osmnáctá, zveřejnění 26. září 2020

OTEVŘENÝ DOPIS Prof. MUDr. Jana Žaloudíka, CSc., určený ministrovi vnitra dr. Prymulovi

Vážení, konstatuji, že vyhovuji medializovanému přání ministra zdravotnictví a odcházím do zaslouženého klidového režimu, abych nekomplikoval řízený chod covidí patálie a plánované očkování.
Dávám ve známost můj poslední dopis panu ministrovi ze středy 23.9.2020:

Vážený pane ministře zdravotnictví,
vážený pane profesore,

v návaznosti na veřejný apel pana premiéra k názorovému sjednocování a Vaši poznámku o potřebě součinnosti při Vašem nástupu do funkce v pondělí 21.9.2020 podávám tento velmi pozitivně míněný a otevřený podnět na dvě prospěšná opatření, která mohou za současné situace vést k cílenějšímu rozhodování a získání lepšího porozumění i důvěry ve veřejnosti.
Problém je více komunikační a psychosociální než zdravotnický. Názorové rozdíly nejlépe sjednocují reálná data, ovšem komplexněji pojatá než dosud. Opakovaně zaznívá obava z možných nedostatečných kapacit nemocnic, veřejnosti chybějí průběžné informace o jejich aktuální zátěži, mnohým také není jasno o struktuře a cílech testování.

NAVRHUJI :
A) Zavést na web MZd ČR měsíční (lze-li, pak i týdenní) pravidelnou informaci z nemocnic o struktuře hospitalizovaných v devíti skupinách diagnóz:
1) covid-19 2) jiné akutní respirační infekce (ARI) 3) jiná plícní onemocnění 4) srdečně-cévní a oběhová onemocnění 5) nádorová onemocnění 6) metabolická onemocnění 7) psychiatrická onemocnění 8) úrazy 9) ostatní nemoci, a to v kategoriích:
i) běžná hospitalizace, ii) péče na JIP a případně iii) úmrtí

Tento komplexní obraz o činnosti a kapacitě nemocnic nepochybně laickou veřejnost, média i vládní představitele uklidní, vzdělá a umožní případně nutné cílené posílení kapacit, aby neutrpěli nemocní s žádnou z diagnóz.

Kromě údajů každé z nemocnic máme v ČR k dispozici registr hospitalizovaných, registr hrazených zdravotních výkonů z databází ZP, registr infekčních nemocí a reporting Státního zdravotního ústavu (SZÚ).
Lze tak získat integrovaný přehled, který je jedním z praktických produktů procesu elektronizace zdravotnictví a usnadní se tak implementace části programu e-Health do praxe. Ostatně úspěšně se to již podařilo v omezeném okruhu monitoringu kapacit intenzivní péče letos na jaře.
Minimálně u státních nemocnic lze takový reporting zařídit ihned, není však důvodu, proč by se neměly připojit také ostatní nemocnice krajské, městské, vojenské, církevní či soukromé, jsou-li financovány z prostředků veřejného zdravotního pojištění.

B) Zavést strukturovaná denní oznámení o počtu a pozitivitách provedených PCR testů na SARS CoV2 ve čtyřech kategoriích:
1) případy s příznaky a lékařsky indikovaným mikrobiologickým vyšetřením na SARS CoV2, případně jiná patogenní agens 2) případy kontrolního vyšetření po dřívější pozitivitě testu 3) bezpříznakové případy indikované k vyšetření z důvodu kontaktu s infikovanými 4) bezpříznakoví žadatelé z různých důvodů (cestování, obava apod.), převážně samoplátců.
Pokud snad spějeme dokonce ke screeningovému testování asymptomatických občanů, a máme na to příslušné kapacity i prostředky, pak by šlo o kategorii pátou.

Věřím, vážený pane ministře, že tyto náměty jako osoba nanejvýš kvalifikovaná zohledníte a zařadíte do portfolia Vašich opatření pro dobu současnou i s přesahem pro potřeby příští.

S uctivým pozdravem,

Prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc.
senátor a místopředseda Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu PČR

na vědomí :
Ing. Andrej Babiš, předseda Vlády ČR
MUDr. Lumír Kantor, PhD, předseda Výboru pro zdravotnictví a sociální politiku Senátu
prof. MUDr. Věra Adámková, CSc., předsedkyně Zdravotního Výboru Poslanecké sněmovny
prof. RNDr. Ladislav Dušek, PhD., ředitel Ústavu zdravotnických informací a statistiky MZd

 

 

Český lékař MUDr. Jordán vyzývá kolegy, aby přestaly podporovat lži o COVID-19.

MUDr. Václav Jordán je primářem gynekologicko-porodnického oddělení v nemocnici Schiers ve Švýcarsku, spolupracuje se Světovou asociací pro medicínu katastrof, má také bohaté zkušenosti s tropickými chorobami během svých pobytů v zemích třetího světa.

 

 

 

 

Sdělení Janka Ledeckého

k aktuální situaci v ČR

v souvislosti s Covidem - 19

 

Tohle vám v TV nepoví. Profesor Pirk ke covidu. Za opatřeními je ještě jiný úmysl.

 
ROZHOVOR:

O opatřeních rozhodují doktoři, kteří „v životě neviděli pacienta“. To jsou lékaři z laboratoří, lékaři z výzkumů, lékaři z hygienických stanic. Profesor Jan Pirk, přednosta Kardiocentra IKEMu, vysvětluje, že diagnóza nemoci se stanovuje z klinických příznaků konkrétního člověka a z pomocných laboratorních a dalších vyšetření. Ale v případě covidu se stanovuje diagnóza jen na základě jednoho pomocného laboratorního vyšetření. Světovou kapacitu v oboru mrzí napjatá atmosféra ve společnosti, protože žít ve stresu je pro zdraví to nejhorší, co může být.
 

Sdělení prof. Jana PIRKA proklikněte  ZDE

Část šestnáctá, zveřejnění dne 10. srpna 2020

Na COVID - 19 existuje účinný lék. Videozáznam lékařky proklikněte ZDE

Poslechněte si cca 5 minutový proslov lékařky dr. Stelly Immanuel, která léčila 350 pacientů s Covidem - 19 lékem obsahujícím hydroxichlorochin. Nikdo z  jejích pacientů nezemřel, přestože šlo i o velmi staré lidi, dále pacienty s astmatem, cukrovkou, vysokým krevním tlakem....

Dle jejího názoru farmaceutický průmysl záměrně potlačuje fungující lék na Covid - 19, protože je velmi levný a tak farmaprůmyslu nepřináší potřebný byznys. Lékařka obviňuje americkou farma lobby z vraždění Američanů a své ostatní kolegy lékaře, kteří vědí, ale veřejně nemluví, přirovnává k "hodným Němcům", díky jejichž slabošskému postoji bylo možné vraždit za 2. světové války nevinné lidi.

Dr. Immanuel sděluje, že kdykoli se zjistí, že nějaký přípravek funguje, udělá se proti němu očerňovací kampaň....

__________________________________________________________________________________

Český imunolog Jan Beran léčí COVID-19 lékem za pár desítek korun. Tvrdí, že to ale nikoho nezajímá, protože na něm nepostavíte byznys.

O jaký lék se jedná? Čtěte ZDE.

Část patnáctá, zveřejnění dne 25. června 2020

VIDEOrozhovor s MUDr. Radanem GOCÁLEM - vyléčil 8 pacientů z nemoci COVID 19 pomocí ANTABUSU (dlouhodobě vyzkoušený lék, který nemá žádné výrazné vedlejší účinky) + vitamínů C + D, zinku a Colostra.

Proč byl odstraněn rozhovor Jaroslava Duška s Milanem CALÁBKEM v březnové DUŠI K, který se MIMO JINÉ právě možné léčby ANTABUSEM týkal?

Pokud má něco předpoklad účinku na koronavirus v hluboké biochemii, proč se tyto látky nezkoumají?......

Ministr Vojtěch není evidentně seznámen s výsledky studií PROKAZUJÍCÍCH pozitivní účinek některých přírodních látek na viry - např. u česneku.....

 
 
 
 

Část čtrnáctá, zveřejnění 16. června 2020

VIDEOrozhovor s DAVIDEM ICKEM,

který velmi výstižně popisuje i dnešní dobu.

Co mne mimo jiné např. zaujalo?:

  • Pokud hledáte odpovědi na své otázky jen v realitě našich 5 smyslů, pravdivou odpověď nenajdete....

  • Lidé, kteří v historii mluvili o podstatě nás samých, podstatě skutečnosti, vizionáři, šamani..., autority té doby je vždy měli na mušce. Protože informace o tom, kdo skutečně jsme, to je dynamit, nejhorší noční můra těch, kteří se nás snaží kontrolovat.

  • Menšina kontroluje většinu a dělají to tak, že kontrolují naše vnímání - co si máme myslet, dělat...  A to jde ještě hlouběji. Pak se vidíme velmi omezeně, tedy jen jako jméno, tělo, nějaký náš příběh. Duchovní část člověka je pak zcela neviditelná.

  • Narodili jsme se do určitého SYSTÉMU, čili nám jeho ŘÁD připadá normální, nezažili jsme nic jiného, tak si často ani nic jiného neumíme představit. Tento hierarchický systém je starý cca 6000 let, předtím spolu lidé komunikovali jinak. Ale najednou přišel velký a rychlý zlom. Svět se rozdělil na pár "velikých" a ostatní "maličké" - masa lidí se strachem a úctou vzhlíží k těm nahoře, pak je ti nahoře mohou ovládat. Je dobré si uvědomit, že nepotřebujeme těch "pár nahoře", aby nám říkali, co si máme myslet, co máme říkat, jak máme jednat.....

  • Masu lidí SYSTÉM ovládá šířením STRACHU, tak je může dobře OVLÁDAT. Byl uspořádán celosvětový systém, aby se vytvářely situace, které budou generovat STRACH. Když  STRACHU propadnete, dáváte SYSTÉMU sílu. Když ze strachu odejdete do RADOSTI A LÁSKY, odříznete od sebe zdroj skrytých manipulátorů.

  • Mainstreamová medicína a věda (s výjimkou kvantové fyziky) se snaží vyléčit PŘÍZNAKY, ne PŘÍČINU onemocnění, neboť naprosto nerespektuje existenci energetického světa, odkud vychází příčina. Klasická medicína se tedy snaží vyléčit "filmové plátno", odmítá existenci projektoru. Lékaři, korporace, média, vlády.... referují o tomto světě stále ze stejné pochybné "reality". Pokud přijde kdokoli, kdo toto zpochybní, je označen za blázna, který může být nebezpečný.

  • Nastává REVOLUCE VNÍMÁNÍ NÁS SAMÝCH. Když si veliká masa lidí uvědomí, že jsou NEKONEČNÉ VĚDOMÍ, pak se hierarchie zboří jako domeček z karet.....

 

Část třináctá, zveřejnění dne 11. června 2020

 

Velmi dobré video /cca 8 minut/:

 

Dr. Dietrich Klinghardt: CO SE DĚJE VE SVĚTĚ?

rozhovor natočený v září 2019

 

 

 

 

Korona je průser z laboratoře, intergalaktický průšvih......

VIDEOrozhovor s MUDr. Soňou Pekovou PhD.,

vedoucí lékařkou TILIA LABORATORIES /cca 37 minut/

 

 

 

 

 

Mezinárodní kongres

ZDRAVÍ 2020 PRAHA

p r o p o j e n í

KOMPLEMENTÁRNÍ A ALTERNATIVNÍ MEDICÍNY

zahájení videokonferencí dne 20.6.2020 v 15:00 hodin

více na webu www.mkz2020praha.cz

 

                              Část dvanáctá, zveřejnění 26. května 2020           Podpis výzvy na webu ZDE

                                                     

Výzva zdraví a svoboda - k lidem, lékařům, médiím a politické reprezentaci českých zemí

Jako terapeuti, lidé profesionálně se zabývající prevencí a příznivci nekonvenční medicíny a různých léčitelských oborů včetně homeopatie, tradiční čínské medicíny a jiných oborů, vnímáme problematiku současné epidemie výrazně jinak, než jak ji interpretují lékařští odborníci a sdělovací prostředky. Hlavní česká média přinášejí jen velmi omezené informace o různých nekonvenčních metodách, které je možné použít při koronavirové nákaze či jako prevenci. Na sociálních sítích se dokonce cenzuruje obsah, který není v souladu s oficiálním postojem konvenční medicíny. Přitom homeopatie, tradiční čínská medicína a jiné nelékařské metody mohou při této epidemii účinně pomoci. Média nesdělují podstatná fakta: onemocnění koronavirem není neléčitelné a lze mu předcházet, zmírňovat jeho průběh a snižovat rizika komplikací. Cílené posilování imunity může zvýšit obranyschopnost organismu a odolnost vůči této či jakékoliv následné epidemii.

Média neustále veřejnosti podsouvají, že neexistuje léčba (a proto jedinou spásou bude plošné očkování), že se život zásadně změní, že budeme nuceni žít v opakovaných karanténách, že každý náš krok bude monitorovaný, že cestovat se bude moci jen při splnění striktních podmínek. Tento úhel pohledu rozhodně odmítáme, jelikož je zásadně špatný.

Souhlasíme s tím, že život se změní. Lidé si začnou více vážit svobody i svého zdraví. Tato epidemie jasně ukázala, že osoby trpící civilizačními chorobami (především nadváhou, cukrovkou a vysokým tlakem) a osoby trvale medikované pro různá chronická onemocnění představují rizikovou skupinu. Zdravý člověk s nepoškozeným imunitním systémem se však infekci dokáže bránit výrazně lépe. Lidé by se měli mnohem více starat o své zdraví a převzít za tuto důležitou část svého života větší odpovědnost. A tímto směrem – podporou zdravého životního stylu a zajištěním dostatku kvalitních potravin bez škodlivých látek – by se měla ubírat i budoucí zdravotní politika ministerstev zdravotnictví a zemědělství. Nic takového se však odnikud neozývá.

Jasně se ukázalo, že takzvaná vědecká medicína nemusí být při nových virových epidemiích v praxi nic platná. Moderní lékařská věda nabídla v podstatě pouze plošné podávání paracetamolu, v rámci prevence pak nic jiného než karanténu. A přitom vědecká medicína často přírodní a nekonvenční postupy posilování zdraví a imunity (ověřené staletími praxe) zesměšňuje a označuje za nevědecké, a tudíž špatné. Tato epidemie nám však naplno ukázala systémové limity konvenční medicíny. Mnoho jednoduchých a nenákladných léčebných postupů, které se ukázaly jako velmi nadějné, je z oficiálních kruhů eliminováno. Při konvenční léčbě se postupuje dogmaticky, možné účinné metody se do širší praxe nezavádějí. Namísto toho se neustále ozývá, jak se laboratoře na celém světě předhánějí ve vývoji očkovací látky.

Očkování proti RNA virům je přitom velmi sporné. Samotná nákaza vytváří velmi slabou dlouhodobou imunitu. RNA viry také rychle mutují, takže než vakcíny projdou testováním, budou zastaralé, a tudíž pravděpodobně málo účinné. To ale nemusí zabránit vládám a úředníkům v nařízení plošného očkování. Proočkování většiny populace jakoukoliv novou vakcínou však vedle neúčinnosti přináší i obrovská rizika, která se mohou projevit teprve za mnoho let a mohou být daleko nebezpečnější než samotná epidemie. Dokonce se již spekuluje o možnosti použít „moderní“ genetické vakcíny, což lze přirovnat k ruské ruletě.

Jedinou cestou, kterou bychom se měli vydat, je cesta skutečného zdraví. Na této epidemii se ukazuje, že konvenční medicína sice ulevuje od různých potíží, celkové imunitě a obranyschopnosti organismu při epidemických chorobách však nepomáhá. Některé konvenční medicínské postupy a některá farmaka včetně vakcín dokonce imunitní systém oslabují, což potvrzují zkušenosti terapeutů i řada lékařských studií.

Naopak terapeuti různých oborů nekonvenční medicíny mají velmi dobré zkušenosti s vhodným posilováním imunity, díky němuž je člověk odolnější nejen vůči koronaviru, ale i jiným infekcím. Při léčbě koronaviru se v České republice i v zahraničí velmi dobře osvědčila homeopatie, tradiční čínská medicína, fytoterapie i jiné nekonvenční metody. V několika zemích probíhají úspěšné vládní programy prevence s použitím homeopatik, velmi dobré odezvy po jejich preventivním užívání jsou i u nás. Přitom české oficiální lékařské kruhy opakovaně popírají jejich účinnost. Až 90% pacientů s koronavirem bylo v Asii léčeno tradiční čínskou medicínou. Nekonvenční medicína jako taková je v médiích cíleně zesměšňována a diskreditována. Používání přírodních prostředků je systematicky vytlačováno pro údajnou škodlivost látek, které se bezpečně užívají po staletí. Přitom již několik dávek určitých volně prodejných léků může způsobit jistou smrt. Tento agresivní boj proti nekonvenční medicíně zásadně odmítáme.

Proto vyzýváme:

1. Veřejnost, aby si nenechala vsugerovat bezmoc vůči současné epidemii. Lidská imunita se dokáže s tímto onemocněním při vhodné stimulaci vypořádat. Nekonvenční léčebné metody nabízejí mnoho účinných postupů, hlavní média však o nich neinformují. A ve světě se již zkoušejí i levné postupy konvenční medicíny, které proti koronaviru účinně pomáhají.

2. Vládu, její úředníky a novináře, aby nijak neomezovali, nekriminalizovali a nezesměšňovali nekonvenční medicínu a její prostředky. Naopak nadešel čas k její podpoře.

3. Lékařské odborníky, aby si nenechali diktovat nesprávné postupy, pokud na základě vlastních zkušeností a umu cítí, že je potřeba aplikovat inovativní přístup. Nenechte si vnutit myšlenku, že epidemii lze potlačit jen drahými experimentálními léky a očkováním.

4. Vládu, aby k případnému doporučení plošného očkování přistupovala s velkou opatrností, vyslechla i oponentní názory, nezamlčovala žádná fakta týkající se rizik nových vakcín a případné očkování nechala plně na rozhodnutí každého jedince.

5. Vládu, aby z důvodu předběžné opatrnosti do odvolání pozastavila jakékoliv zvyšování elektromagnetické zátěže a zmrazila spouštění nových vysílačů. Zvyšování intenzity elektromagnetického záření má prokazatelný negativní vliv na lidskou imunitu.

6. Internetové cenzory, aby přestali s veškerou cenzurou a snižováním dosahu příspěvků. Jakékoliv prosazování povolené pravdy může být již z principu zneužito. Svoboda informací je jediná pojistka, která nás chrání před pádem do totality.

7. Novináře, aby dále nestrašili a neděsili veřejnost tím, že koronavirová infekce není léčitelná a že přijdou další vlny epidemie. Chovejte se zodpovědně, zajímejte se o různé účinné metody prevence a léčby a informujte o nich. Prověřujte, zda někdo nemá prospěch ze zatajování informací o levných účinných léčebných postupech.

8. Lid této země, aby se postavil negativním zprávám, které se na něj valí ze všech stran. Nemusíme, a kvůli budoucnosti se ani nesmíme podvolit rostoucí kontrole státního aparátu. Strach, který vyvolávají média, neodpovídá současné epidemiologické situaci a nebezpečnosti, a přitom právě tento strach může být zneužit k tomu, aby lidi postupně připravil na omezování svobody a vnucení restriktivních opatření. I samotný strach může vést k oslabení imunity. Přestože některá opatření mohou vypadat na první pohled rozumně, vždy mohou být zneužita, a jakmile budou jednou zavedena, cesta zpět je velmi obtížná. Postavme se tomu. Nesvobodu na sebe můžeme uvalit jen my sami. Pokud si to nebudeme přát, nestane se tak.

Vezměme starost o zdraví do vlastních rukou. Jen tak můžeme být odolní vůči infekcím a ochránit sebe a své blízké nejen před nemocemi, ale i před životem v totalitní společnosti.

27. května 2020

Antonín Baudyš , astrolog
MUDr. Ludmila Bendová , lékařka praktikující tradiční čínskou medicínu
Josef Čáp , organizátor přednášek komplementární medicíny
MUDr. Ludmila Eleková , praktická lékařka, homeopatka
Soňa Göblová , režisérka, dokumentaristka
Erika Hájková , homeopatka, kraniosakrální terapeutka
MUDr. Judit Hofhanzlová , lékařka, homeopatka
Ing. Václav Hrabák , homeopat
Igor Chaun , filmový režisér, spolek Goscha
MUDr. Dagmar Komárková , lékařka praktikující tradiční čínskou medicínu
MUDr. Tomáš Lebenhart , lékař, homeopat
MUDr. Helena Máslová , internistka a psychosomatik
MUDr. Eliška Novotná , homeopatka, biorezonanční terapie
Martin Novotný , nutriční terapeut
Ing. Aleš Sušický , homeopat
MUDr. Kateřina Šušlíková , lékařka, homeopatka
Ing. Iva Valentová , homeopatka

hlavní signatáři výzvy v abecedním pořadí

Podpis výzvy na webu ZDE

Část jedenáctá, zveřejnění 24. května 2020

Jak se naše imunita a psychika vyrovnává se ZHOUBNÝM vlivem negativních zpráv, které po celé měsíce chrlila vláda a veřejnoprávní média? Zaměřila se zejména na hlášení počtu nových případů nakažených, počty úmrtí... už nyní na jaře jsme masírováni zprávami o podzimní druhé smrtící vlně... Veřejnoprávní zdroje zaměřují svou pozornost na nemoc, smrt, strach z nákazy. Čím katastrofálnější titulek, tím větší sledovanost. Kdo řeší etiku? Kdo řeší důsledky těchto sdělení? Přijde mi mnohem přirozenější zaměřit se na ZDRAVÍ, optimismus, možnosti prevence pokud možno přírodní  - tedy celostní, levné, bez negativních vedlejších účinků.... Pokud máte STRACH, jste snadnými oběťmi manipulace, odpojujete se od své intuice, která je pro vás jediným zdrojem PRAVDY. Kdo má z vašeho strachu prospěch? Opravdu VY?  Všimli jste si také, že zprávy, které nejsou v souladu s citovanými informacemi veřejnoprávních zdrojů, jsou označovány zcela automaticky za konspirační bez toho, že by se někdo obtěžoval konkrétními důkazy vyvrátit podstatu sdělení?                             

                                                                                   Eva Trávníčková

VIDEO dr. Bruce LIPTONA na téma: CO ZPŮSOBUJE NEMOC? VLIV MYSLI NA IMUNITU /11 minut

 

Autor světového bestselleru "BIOLOGIE VÍRY" sděluje mimo jiné, že naše mysl (nikoli genetika) zásadním způsobem ovlivňuje vznik většiny nemocí.

U PLACEBA nás neuzdraví cukrová pilulka, ale naše víra v uzdravení.

U NOCEBA (příkladem jsou právě negativní zprávy) vás může tato zpráva imunitně výrazně oslabit.....

VIDEO: ZŮSTAŇTE DOMA, VENKU NENÍ BEZPEČNĚ.....

Jak šířený STRACH může ovládat myšlení a jednání některých lidí.

Přehrajete na facebookovém profilu ZDE

VIDEO:  JAKÉ JE TO VĚŘIT VŠEMU, CO VÁM ŘÍKAJÍ MÉDIA.

Video ke shlédnutí na facebookovém profilu ZDE

Miroslav ZELENKA, část textu "VIZE 2020"

Vizí budoucnosti je láska a harmonie na planetě Zemi

Výzvou je, zda se dokážeme sjednotit v jenom jediném bodě. Dokáže se většina lidských bytostí na planetě sjednotit ve prospěch všech bytostí žijících na planetě? Myslím si, že ta odpověď je už dávno známá, jen jsme ji nepoužili ke sjednocení svých vizí budoucnosti. Tou vizí budoucnosti je láska a harmonie energií jin a jang na planetě Zemi. Tato vize budoucnosti by měla být přijatelná pro vyznavače všech náboženství i pro všechny bezvěrce, protože po lásce a harmonii ve své podstatě touží každá lidská bytost. Jen je potřeba, aby si to uvědomila a odstranila ve svém srdci překážky bránící této vizi budoucnosti. Vizi budoucnosti takové společnosti, která je založena na energii srdeční čakry, na energii nazývané láska. Je založena na otevřenosti srdeční čakry všech lidských obyvatel, a na harmonii jin a jang na planetě, ale i v srdci či nitru každé bytosti.
Vnitřní harmonie jin a jang a láska k sobě je základem. Na tomto může každý pracovat bez ohledu na cokoliv. Každý můžeme mít vizi budoucnosti založenou na lásce k bližnímu a na harmonii. Jsem si vědom, že to zní jako naprostá utopie, že by jen naše srdce dokázalo vytvořit něco takového. Takovou společnost milujících bytostí. Ale uvědomme si, jak dlouhodobě jsme manipulováni k tomu nevěřit v možnost, či vůbec kdekoli ve vesmíru v existenci takovéto “utopické” společnosti. Jestliže něčemu nevěříme, tak to také nemůžeme nikdy realizovat, protože naše podvědomá vizualizace budoucnosti tzn. vytváření vize budoucnosti, nám nedovolí vytvořit takovou budoucnost. Je skutečně jen na nás zdali budeme schopni se sjednotit na naší vizi budoucnosti, vizi společnosti založené na vzájemné lásce, úctě a harmonii. Osobně jsem přesvědčen i na základě mnoha a mnoha dosavadních experimentů v životě, že pokud se opravdu sjednotíme na takové vizi, tak se opravdu bude realizovat. A je jen na nás, věnovat si tolik svého času, abychom si vizualizovali takovouto pozitivní budoucnost. Když každý z nás aspoň třetinu času, který věnuje pročítání katastrofických zpráv či vlastních katastrofických úvah, bude věnovat vizualizaci naší budoucnosti jako budoucnosti společnosti založené na lásce a harmonii, tak se taková společnost tady bude realizovat. Dokažme jedinou věc, která je dosažitelná pro každého  – vyčleňme si třetinu svého času, který jsme věnovali katastrofickým zprávám a úvahám, a prociťujme lásku. Lásku k partnerovi, dětem, rodičům, k domácím zvířatům, k rostlinám, k přírodě a prociťujme lásku plně a v okamžiku, kdy jí procítíme, tak ji rozšiřme na budoucnost. Rozprostřeme ji do budoucí časové linie a vnímejme, jak v té budoucnosti je vše láskyplné a harmonické, a ono to takové opravdu bude.

Pokuste se tuto myšlenku šířit v co nejširším okruhu lidí, možná budete považováni z počátku za blázny, ale čím více lidí toto bude provozovat, tím více se to bude dostávat do morfogenetického pole a tím více to budou cítit další a další lidé jako naprosto přirozenou věc.

 Podívejte se už jen na tu absurditu, že to, že by naší budoucností měla být láska a harmonie, se jeví jako čirá nedosažitelná utopie. Není to absolutně absurdní? Kam jsme se to nechali dovést – až do situace kdy to, co je nejpřirozenější lidské bytosti, tj. láska a harmonie, je považováno za absurditu. To je absurdita ad absurdum.  To, co je přirozené a je podstatou každé lidské bytosti, tj. láska a harmonie, je chápáno, coby vize společnosti, jako naprosto bláznivá utopická představa. Není to absurdní? To co je nejpřirozenější každé lidské bytosti, je chápáno jako naprosto čirá nedosažitelná utopie a fantazie. Kam jsme se to nechali vmanipulovat? Probuďme se, staňme se opět plnohodnotnými lidskými bytostmi, jejichž podstatou je láska a harmonie jin a jang. Myslím, že to skutečně není tak obtížné vizualizovat si stav mysli jako lásky k sobě a ke všem bytostem a stav harmonie.

ZPĚT NA PŘÍSPĚVKY části 1 až 10 ZDE