LEBENHART TOMÁŠ MUDr. | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

LEBENHART TOMÁŠ MUDr.

CO SKUTEČNĚ UZDRAVUJE?

 

České Budějovice, Praha

 

V roce 1980 promoval na Fakultě dětského lékařství UK v Praze, pracoval jako obvodní dětský lékař a praktický lékař pro dospělé. Stážoval na několika neurologických klinikách v Praze a asi rok pracoval jako neurolog v klatovské nemocnici, pak krátce jako dětský neurolog.

 

Po roce 1989 začal intenzivně studovat homeopatii. Postupně prošel pěti základními evropskými homeopatickými systémy a začal je ve své praxi používat. Dále se ubíral spíše duchovním směrem a poznával různá náboženství a spirituální směry.

 

Studoval i různé bylinářské medicíny, nejvíce ho oslovila ayurvéda. Postupně navázal spolupráci s výtečnými léčiteli. Učil se alternativní onkologii od skutečných mistrů…

 

Na jaře 2006 učinil zcela zásadní profesní krok a vystoupil z oficiálního medicínského establishmentu. Otevřel si ordinaci přírodní medicíny v Klatovech.

 

Několik let přednáší pro laickou veřejnost i pro lékaře o přírodní medicíně a duchovních otázkách.

 

Autor knihy pro odvážné a zvídavé „Svlékl jsem bílý plášť“. Pro ty, kteří se nechtějí rozhodovat podle reklamních mágů, nabízejících jednoduchá instantní řešení na cokoli. Pro ty, kdo se rozhodli vzít kvalitu svého života do svých rukou - pro samostatně myslící jedince, kteří chtějí naslouchat svému vlastnímu rozumu i intuici. Kniha je unikátním souborem zkušeností starých mistrů a živého praktikujícího lékaře. Lékaře, který má prokazatelné výsledky, který nejen „léčí", ale umí i uzdravit. Který neléčí „nemoc", ale celého člověka, s jeho tělem i duší.

 

Groups