podpora březen 2023 | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

PODPORA BŘEZEN

Přináším vám několik zajímavých rozhovorů:

Úžasný lékař a vědec Bruce Lipton mimo jiné ukazuje, jak v praxi funguje opravdová nezpochybnitelná víra. Mluví o církvi Baptistických fundamentalistů na jihu USA, kteří se v transu ve stavu absolutní víry v Boha, nechávají uštknout chřestýši nebo pijí smrtelnou dávku strychninu a NIC SE JIM NESTANE! Jde o pověstné vítězství Ducha nad hmotou!  S hady a jedovatými látkami experimentovat nebudeme, ale principem se může inspirovat ten, kdo se potřebuje třeba uzdravit z vážné nemoci.

Viz facebookový příspěvek proklikněte zde: https://fb.watch/i_1bQuxIfp/?mibextid=2Rb1fB

 

Krátké VIDEO - poselství mystika Eduarda Tomáše:

BUDEME MÍT TAKOVÝ SVĚT, JAKÝ SI SPOLEČNĚ VYTVOŘÍME

VIDEO: JAK TO DĚLÁM, ŽE JSEM STÁLE SVĚŽÍ A ZDRÁV

O prevenci a léčení nemocí na videu mluví 83 letý veterinánář MVDr. Josef Staněk. Děkuji Vám, pane doktore Staňku, že patříte k tomu malému zlomku čestných a moudrých lékařů, kteří se o své celoživotní zkušenosti v oblasti prevence a skutečného léčení dělí i s ostatními!!! A smekám před Vámi!

Je smutné, že o skutečném léčení - až na výjimky - nemluví lékaři. Lékaři ze systému, vyzbrojeni znalostmi oficiání medicíny, dnes tvrdí, že pro vás je nejlepší variantou užívat syntetickou chemii z lékáren. Prý je to skvělá léčba, která vašemu tělu velmi prospívá...  A kde ani toto nezabere, milí lékaři nám v rámci našeho dobra tělo ozáří, prolijou chemoterapií, odřezají zasažené části na operačních sálech (u nádorů...). Kdo by nad takovou "léčbou" blaženě nejásal!!??

CO JE SKUTEČNÁ LÉČBA? Z mého pohledu schopnost vybudit vlastní samoléčivé síly organizmu, aby se tělo uzdravilo samo. Chemikálie (oficiálně nazývané "léky") používat jen v urgentní medicíně, kde mají naopak roli život zachraňující nebo v případech, kde přírodní terapie selhaly. To by mi přišlo morální a správné!

Eva Trávníčková

 Rozhovor Martiny Kociánové s odborníkem na kyberbezpečnost Luďkem Nezmarem:

Evropská Unie chce, aby se ty nejintimnější údaje o každém z nás staly součástí jednotného Evropského prostoru pro zdravotnická data. Aby nebylo zbytečných řečí, tak raději více méně tajně jako překvapení pro rok 2026. Přístup ke všem informacím o nás od prodělaných chorob, přes předepsané léky až po struktu naší DNA má přidělovat nový úřad.....

Poslechněte si proklikem ZDE

Ekonomka Markéta Šichtařová - VIDEO o obrovském riziku měnové reformy