podpora pro leden | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

 

PODPORA PRO MĚSÍC LEDEN 2023

 

Na prahu nového roku přináším několik zajímavých VIDEOrozhovorů

s osobnostmi, které mají národu co sdělit.

Vyberte si, co je vašemu srdci blízké.

MUDr. Mikoláš Štefan - NEDOVOLME NIKOMU, ABY NÁM TO KAZIL

VÁNOČNÍ ROZHOVORY s MUDr. Soňou Pekovou Ph.D. pro Nadační fond Svědomí národa - 1. a 2. část

MUDr. Jan Vojáček - UMĚNÍ BÝT ODOLNÝ

PhDr. Anna Hogenová - JAK ŽÍT ČESKÉ DOBRO V ZÁPADNÍM POKRYTECTVÍ?

astroložka Tatiana Micic - ROK 2023 - hledání pevniny; znovu Paridův soud; síla lidu

Sergej Nikolajevic Lazarev - modlitba, slovo či vampirismus, jak ovlivňují biopole (audiokniha)

Jaroslav Bašta, prezidentský kandidát opozice - novoroční projev

Jaroslav Bašta, prezidentské pravomoci bych využíval daleko více - rozhovor na XTV s Xaverem Veselým

Jaroslav Bašta, prezidentský kandidát opozice - STÁT JSME MY!

Za pár dnů jsou před námi PREZIDENTSKÉ VOLBY. Vím, že je nejpohodlnější být součástí absolutní většiny, která buď nemá názor nebo ho neříká veřejně. TO JE PRO VÁS na první pohled "VÝHODNÉ". Když stojíte v anonymitě, jste přijatelní pro všechny. Ochráníte si tak vlastní kůži, vlastní rodinu, vlastní podnikání, vlastní přátele. Jak jsem kdysi slýchala ve své předchozí práci: „Evo, naučte se už konečně být malým hovnem ve vysoké trávě, budete mít klid a všichni budou spokojení.“ Tak na to já říkám: „Díky Bohu, že jsem se to doteď nenaučila a učit nechci.“ A tak i nyní se vyjadřuji veřejně, i když tím u někoho ztratím body, hlas svědomí je mi přednější.

Mým prezidentským favoritem byl po celou dobu prof. RNDr. Jaroslav Turánek, bohužel nenasbíral potřebný počet hlasů.

A tak jsem po očku pozorovala nabízené kandidáty veřejnoprávními médii. Různorodí koně – bohužel z jedné stáje. Média ukazují, zvolení kterých koníků je pro ně nejvýhodnější, s kým se pak jako vždy nejlépe domluví.

A také pozoruji lidi kolem sebe, jak se vyjadřují k těm mainstreamově preferovaným – někdo by rád viděl poprvé v čele státu ženu a to mu pro volbu blondýny stačí jako argument; jiný říká, že generál je fešák a bude nás v zahraničí dobře reprezentovat…. Běžně neslýchám, že vybírat kandidáta budou podle jeho charakteru.

Žádný z kandidátů není pro mne značkou „ideál“. Ale ideální podmínky máte málokdy, obvykle musíme pracovat s tím, co je k dispozici. Moji pozornost nakonec zaujal Jaroslav Bašta, mimo jiné proto, že ho média skoro absolutně ignorují (o takové lidi se vždy prioritně zajímám). Předtím jsem ho ani neznala (nejsem volič SPD), už dlouhé roky nejsem volič žádných vládních stran, přestože k volbám chodím pravidelně. Ano, pan Bašta není chlap plný energie jako generál, ale s jeho názory se většinově shoduji a působí na mne nejvěrohodněji, nejpokorněji a nejpravdivěji.

Pokud nejste o své volbě už rozhodnutí, přidávám na konec videoseriálu i 3 rozhovory s ním, protože ho mnozí nemusíte znát, stejně jako já ještě před pár týdny.

Ať je vaše volba jakákoli, nechť je CESTOU VZHŮRU PRO NÁŠ NÁROD!

Eva Trávníčková