VÝZVA STUDENTŮ A UČITELŮ | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

 

 

PROHLÁŠENÍ STUDENTŮ A UČITELŮ

 

 

PETICE UČITELŮ: VIDEO PROKLIKNĚTE ZDE

 

Dávám prostor důležitým hlasům společnosti - STUDENTŮM  a UČITELŮM. Děkuji, že je ve veřejném prostoru slyšet VÁŠ HLAS.

Eva Trávníčková, na webu TILIE zveřejněno 3.10.2022

Video: CHCETE TO ZNOVU?

LÉKAŘI, PRÁVNÍCI, UMĚLCI A SPORTOVCI říkají NE!

Facebook: https://www.facebook.com/iniciativa21.cz.

Stránky www.chcetetozase.cz uvádějí sedmdesát kvalifikovaných odpovědí na nejčastější mýty (manipulativní tvrzení, lži a pověry) týkající se epidemie covidu a způsobů, jak ji zvládnout. Fakta o covidu na nich přinášejí nezávislí lékaři, právníci, psychologové, terapeuti i pedagogové a další odborní spolupracovníci Iniciativy 21.

Dobrý den,
obracíme se na Vás, signatáře Deklarace studentů a na spřízněnce Zdravého fóra, abychom Vás informovali o aktivitách naší studentské iniciativy Změna Matrixu a Iniciativy 21.

Jak již všichni víte, tak se na nás na podzim chystá další velká očkovací kampaň za 50 milionů Kč. Mainstreamová média už zase začínají s covidovou hysterií, začíná se opět mluvit o dalších dávkách vakcíny, o rouškách, a dokonce i o další distanční výuce – tentokrát v souvislosti s energetickou krizí. Přitom se však zejména děti ještě nevzpamatovaly z lockdownů předešlých!

V rámci naší studentské iniciativy jsme proto připravili protikampaň „Covid z druhé strany“ v podobě webu a malých letáků, prostřednictvím nichž poukazujeme na klíčové postřehy týkající se covidu, které jsou záměrně přehlíženy.

Zároveň Vás chceme informovat o novém webu Iniciativy 21 „Chcete to zase?“, na kterém odpovídají lékaři, právníci, psychologové a pedagogové na 70 rozšířených covidových mýtů, jež v minulých dvou letech vzešly od vládních představitelů a šířila je především mainstreamová média. Web najdete na adrese: https://www.chcetetozase.cz/

Co se týká projektu "Covid z druhé strany", rádi bychom roznášeli letáky všude tam, kde je to možné. Sháníme proto dobrovolníky ze všech míst republiky, kteří by nám s tiskem a roznosem pomohli. I 50 roznesených letáků má svůj význam. Čím více lidí bude roznášet, tím větší bude mít naše protikampaň dosah. Čím více se lidé spojí, tím větší máme šanci na úspěch.

Na našem webu je k dispozici leták, který si můžete kdekoliv vytisknout a šířit jej dál. V Praze budou letáky k dispozici u naší členky, tedy v případě zájmu o roznos v Praze a okolí se můžete domluvit přímo s ní, stačí nás kontaktovat například na našem Facebooku Změna Matrixu nebo na e-mailu info@zmenamatrixu.cz.

Děkujeme Vám za sdílení a za případnou spolupráci! Zdraví Změna Matrixu