podpora březen | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

 

 

PODPORA PRO MĚSÍC BŘEZEN

Oficiální sdělení Krajské hygienické stanice Pardubického kraje dle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, že od 1.1.2020 nebyla v žádné části pardubického kraje vyhlášena epidemie respiračního onemocnění. Informaci si přečtete proklikem ZDE

__________________________________

MUDr. Soňa Peková, Ph.D. na 1. Československé odborné konferenci COVID-19 v prezentaci ukazuje data její laboratoře, která prokazují, že všechny mutace virů (které vyvolávaly jednotlivé vlny tzv. "pandemie"), NEbyly přírodního původu.

Video si proklikněte ZDE

__________________________________

Petice proti dálkovému transportu chovných zvířat, omezení jejich utrpení.... petici proklikněte ZDE.

Prestižní německý právník Reiner Fuellmich v tomto rozhovoru skvěle vystihuje podstatu toho, o čem je tzv. „covid pandemie”, jak a proč začala a jaký je konečný cíl celé této krize společně s očkováním. Dále mluví o velkém soudním řízení, o nevyvratitelných důkazech o spáchaných zločinech během této pandemie, a mnohem víc. Vřele doporučuji.

video s českým dabingem proklikněte ZDE

Velké porotě, před kterou pozvali advokáti a právníci z celého světa své svědky (nejen lékaře a vědce), aby předkládali důkazy těchto zločinů, budu věnovat samostatnou webovou stránku. Válka na Ukrajině tyto zločiny nesmí překrýt - i když veřejnoprávní média se o to významně snaží. Stejně jako plánovaná pandemie covidu, tak i válka na Ukrajině, má své zákulisní pozadí, které se oficiálně nesmí sdělovat. Pro pochopení situace a tedy i mých názorů, postojů, je toto pozadí klíčové.... E.T.

 

krátké video Tomáše Lukavce ze Zanzibaru:

3 KROKY KE ZMĚNĚ:

  1. NEBOJTE SE SDÍLET SVÉ POCITY

  2. NEBOJTE SE RISKOVAT

  3. DOVOLTE SI BÝT LASKAVÍ SAMI K SOBĚ

 

Otevřený dopis Miroslava Macka premiérovi Fialovi:
 
Pane předsedo vlády, pane předsedo ODS,
s ohromným znepokojením sleduji, kterak Vaše vláda přistupuje ke svobodě slova, která (ostatně jako každá svoboda) je nedělitelná, tedy buďto je anebo není.
Rozhodnutí nic.cz na základě doporučení vlády zablokovat vybrané „dezinformační weby" se ničím neliší od pálení knih v nacistickém Německu či rušení „štvavých vysílaček" Svobodná Evropa a Hlas Ameriky komunistickým režimem, abych uvedl jen dva příklady, o kterých byste mohl mít necenzurované informace od svých rodičů.
 
Účel je totiž zcela stejný: „ochránit" hloupé občany, kteří podle Vás nemají tolik soudnosti a rozumu jako Vy a Vaši cenzoři, před tím, aby si mohli učinit z nabízených informací a komentářů vlastní závěry, a tak si nedejbože začali myslet něco jiného, než si přeje státní propaganda.
A rozhodně se nevymlouvejte na „mimořádnou situaci" či nějaké „ohrožení" a namísto zákazů se snažte informovat občany tak, aby ve Vaše informace měli plnou důvěru a nemuseli (tak jako my v mládí) po večerech ladit na přijímači „štvavé vysílačky".
Jako jednomu z otců - zakladatelů ODS je mi to dvojnásobně odporné, neboť jste předsedou této strany, které jsme dali nedělitelnou svobodu slova do vínku. Vždy jsme také měli důvěru v občany, že vlastním rozumem dokáží oddělit zrno od plev.
Se vší vehemencí Vás žádám, abyste toto vládní rozhodnutí co nejdříve přehodnotil a přestal dělat z občanů tupé nemyslící stádo, které je zapotřebí „vést" tím jediným správným směrem. Bez svobody slova jde totiž vždy o cestu do pekel.
 
Miroslav Macek  25. 2. 2022
Na první fotce pálení knih nacisty, na druhé fotce "demokracie" po 30 letech = seznam vládou schválených zablokovaných webů.

MUDr. Jan Hnízdil, známý psychosomatický lékař, na videu už z roku 2016

Člověk stůně tak, jak žije a v jaké společnosti žije. Naše společnost je těžce nemocná. V současné době trpí 600.000 lidí depresemi...

.... i ty nejvážnější zdravotní obtíže jsou životní strategií člověka na podmínky, které nejsou k životu... společenské podmínky nejsou slučitelné se zdravím...

... jako člověku nepomůže lék, tak této společnosti nepomohou peníze....systém není reformovatelný... je obludný, propojený různými zájmy lobistických skupin podnikatelů, finančníků...

...systém se vlastní vahou hroutí...už není na co čekat, nepotřebujeme novou formu, ale nový obsah, nové hodnoty!!!

WHO zavádí „Globální dohodu o pandemické připravenosti“. Odmítáme připojení ČR k této dohodě, která má být NADŘAZENA národní ústavě. VEŘEJNÝ PROTESTNÍ DOPIS OBYVATEL České republiky ze dne 15. 2. 2022 adresovaný WHO : proklikněte ZDE

Průlomové rozhodnutí francouzského soudu: ÚMRTÍ NA COVIDOVOU VAKCÍNU JE SEBEVRAŽDA:  proklikněte ZDE

Úžasné shrnutí covid krize od PAVLA KAMASE: proklikněte ZDE

Ředitel Motolské nemocnice MUDr. Miloslav Ludvík - srovnávací data covidových infekcí. 2 minutové video proklikněte ZDE

Malá Duše K Jaroslava Duška o Indiánech Kogi s Monikou Michaelovou z 11.2.2022 - proklikněte ZDE

__________________________________________________

 Duše K Jaroslava DUŠKA – tentokrát o blížícím se konci nadvlády materialismu, dualismu dobra a zla...
Zajímavým hostem je molekulární biolog Dr. Stefan LANKA. Video bylo Youtubem rychle zcenzurováno, takže si ho můžete poslechnout např. na tomto odkazu:

videorozhovor proklikněte ZDE

_________________________________________________

A na dalším videu si můžete poslechnout pana senátora Michaela CANOVA - zřejmě jediný slušný, který se NEočkovaným omluvil za PROTIPRÁVNÍ ŠIKANU, která na nich byla v průběhu posledního roku páchána. Děkujeme VÁM!

 

Werich, Voskovec, Ježek

ODKAZ PŘÍŠTÍM GENERACÍM

 

Vzkaz Igora Chauna

ministru vnitra Rakušanovi!

 

Neověřená zpráva /video cca 9 minut/:

3.2.2022 byl zmařený pokus o rozpoutání třetí světové války - zajištěna byla finanční transakce v hodnotě 1 kvadrilionu dolarů s cílem zaplatit všem zainteresovaným stranám 3. světovou válku. Zločin byl údajně odhalen za pomoci mezinárodních protiteroristických organizací a mezinárodních finančních kontrolních orgánů - např. Interpolu, Europolu, KGB.... Ukázány byly všechny efektivní cesty k odvrácení mezinárodní hospodářské krize a odvrácení další světové války.....

 

 

Bruselské kšefty s elektřinou a tajné smlouvy, které nutí Česko prodávat NEVÝHODNĚ svou elektřinu nejprve Němcům a potom si ji od nich draze kupovat zpět!!!

Meditační hudba k nalezení hlubokého vnitřního klidu a míru, rovnováhy, vděčnosti, přijetí všeho a všech bez ohledu na vnější kulisy....