světlo v tunelu | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

SVĚTLO V TUNELU                  zveřejnění březen 2021

Máte-li 30 vteřin času, podívejte se na toto úžasné video. Během pár vteřin se před vámi zhmotní ZÁZRAK s dokonalými tvary posvátné geometrie.

Vnímejte SÍLU, která za zrodem zázraku stojí. Této geniální síle jsme všichni podřízeni. Její tvořivost máme každý v sobě. Je to fascinující, i zavazující zároveň.

Nepřestávám tvořit vize nové společnosti, pro kterou jsme mostem. Zázrak ve společnosti, který se stane, může být podobně rychlý, nečekaný a fascinující jako ten na videu.

Možná jste už unavení a otrávení z toho všeho, nevidíte světlo na konci tunelu.

Situace mi připomíná stav, kdy se rozhodneme pro celodenní výstup na poměrně vysokou horu. První třetina kopce se dala vcelku dobře zvládnout, ale pak už bolí svaly, dechu se nedostává, pot kape z čela...., v poslední třetině se přidává zřetelná únava, tělo rebeluje nad takovými výkony, kdy má ukázat, jak na tom v realitě života skutečně je. Kdy už tam budeme? Za zatáčkou probleskuje obloha, tam už konec musí být. A za zatáčkou?.... v lepším případě deset metrů rovnějšího terénu na lehčí vydýchání .... místo kýženého vrcholu visuté lávky a řetězy. Uf, to snad ne, vypadá to šíleně! Ale nic jiného nám nezbývá.

Poslední síly mobilizujeme na překonání únavy a strachu z neznáma. Nakonec to není zas tak zlé, jak to vypadalo... a za chvíli další zatáčka místo vrcholu.... žádný kopec ale není nekonečný. Už je to tady! Ten nadhled, úleva, euforie z překonání všech překážek na cestě. Koukáme se dolů do údolí a nechápeme, jak jsme to mohli zvládnout? Jak to naše tělo vůbec vydrželo? Ano, bylo by příjemné odpočívat celý den u bazénu, ale vyměnili bychom to ? Ještě před chvílí bychom o tom zcela vážně uvažovali, ale na vrcholu už taková úvaha vůbec nepřichází v úvahu.

Věřím, že jsme pod vrcholem hory. Cítím zvláštní euforii, která je zcela v rozporu s nekonečnými vládními nařízeními, dokonce i prognózami mnoha vidoucích lidí. Můj vnitřní hlas říká, že probuzení lidí půjde ruku v ruce s probouzející se přírodou. Probuzení ve smyslu zvýšení vědomí lidí, ale i probuzení větší viditelné aktivity. Velikonoce jsou křesťanským svátkem ZNOVUZROZENÍ. A dokud dýchám, věřím v ZÁZRAKY!

Eva Trávníčková

 

Velmi výstižný článek Lukáše Pollerta, lékaře kardiochirurgie FN Motol, který se mimo jiné stará i o pacienty s covidem. Bývalý vodní slalomář a záchranář zdrav. služby:

Boj proti covidu? Vzniká cosi jako „obecní blaho“ a konkrétní člověk začíná vadit

Celý článek si přečtete proklikem ZDE

 

VIDEO z 22.3.2021: 

PROSTĚ JAROSLAV DUŠEK

moudrý, pozitivní muž hledá souvislosti života a zklidňuje atmosféru ve společnosti

 

MUDr. Tomáš Lebenhart ve videorozhovoru se studentkou 1. ročníku Školy přírodního léčení TILIA v Praze Petrou Švancarovou

Témata např.  vakcína proti Covid-19 + očkování obecně, význam zdravého stravování, fungování zdravotního systému....

Dr. Peter Mc Cullough – Svědectví před senátní komisí o léčbě covidu-19

cca 20 minutové video proklikněte ZDE

Svědectví akademického lékaře, který pracuje s pacienty, ale zabývá se i výzkumem, je redaktorem dvou velkých časopisů v oboru zabývajícím se srdcem a ledvinami. V těchto tématech je nejpublikovanějším člověkem na světě v historii.

Dr. Cullough mimo jiné sděluje: "...Svoje zjištění v oblasti C-19 jsme publikovali v srpnu v 8. vydání American Journal of Medicine. Název té studie je „Patofyziologická báze a odůvodnění pro včasnou ambulantní léčbu.” Byl jsem hlavní autor té studie, ale měli jsme desítky autorů z Itálie, Indie, USLA, Emery, nejlepší instituce z USA. Zajímavá věc byla, že v recenzované literatuře o covidu je 50 tisíc studií. Ani jedna z nich neříkala lékařům, jak léčit. Ani jedna. Kdy se tohle stává? Byl jsem naprosto ohromen. A když se tato práce zveřejnila, stala se bleskosvodem… stali jsme se tehdy nejvíce citovanou studií v podstatě v celé medicíně.

Svět mi začal klepat na dveře… nemohl jsem uvěřit tomu, co se stalo. Nikdy předtím jsem nebyl na sociálních sítích. Moje dcera, která byla doma z právnické školy, mi řekla, ať natočím YouTube video. Tak jsem natočil video se čtyřmi stránkami z té studie. Tohle je recenzovaná studie publikovaná v jednom z nejlepších lékařských časopisů na světě. Čtyři stránky… dokonce jsem měl na sobě kravatu a oblek. Ukázala mi, jak natočit prezentaci, a pak jsem ho zveřejnil. Rozšířilo se naprosto virálně. A YouTube během týdne řekl, že jsem porušil zásady komunity....."

Duše K Jaroslava Duška – tentokrát o Solfeggio frekvencích (=SF) s Gabrielem Pospíšilem

... celý Vesmír je energie Vědomí, dokonalá symfonie v dokonalé harmonii, má široké pásmo kmitání...

... každá vibrace = jiná úroveň Bytí ... při poslechu SF může docházet k regeneraci buněk, včetně vaší DNA (SF 528) ...

... pan Pospíšil mluví o ověřování účinnosti SF pomocí kapky krve posluchače pod elektronovým mikroskopem, výsledky jsou fascinující!! ...

... co se stalo, když se zápisy SF před cca tisícem let ztratily? A jak zasáhl do využívání SF samotný Goebels? ...

 V případě zájmu se podívejte na VIDEO výpovědi ženy, která přežila holokaust. Poukazuje na PODOBNOSTI mezi tehdejším fašizujícícm režimem a tím, co se děje dnes. Prosím, nezavírejte oči před realitou... NENAMLOUVEJTE SI NĚCO JEN PROTO, ŽE JE TO PRO VÁS POHODLNÉ...

Video PROKLIKNĚTE ZDE

 

Vládou nařízené respirátory jsou v EU nelegální

V Česku se běžně prodávají respirátory, ačkoliv nemají potřebnou evropskou certifikaci. K jejich nákupu dokonce vybízí i vláda a sama ministerstva je pořizují do nemocnic, policistům nebo vojákům.  Vyrazili jsme za podnikatelem Aaronem Günsbergerem, který stojí za projektem nezávislé zkušebny na respirátory. Podívejte se, jaká byla jeho reakce, když jsme mu ukázali respirátor, který jsme dostali od policie.

ZDRAVÉ FÓRUM  - VRAŤME DĚTI DO ŠKOL A ZEMI DO NORMÁLU

Iniciativu podporuje mnoho lékařů i veřejně známých osobností.   Text petice + možnost podpisu proklikněte ZDE

Předpokládám, že pandemie, která ještě nezačala být epidemií, už skončila, jen nám to zapomněli sdělit. Z čeho tak mimo jiné usuzuji.

V sobotu 28.3.2021 v 8:54 hodin s údivem sleduji displej mobilu, do sledované kolonky "potvrzené nové případy" byla konečně vylosována číslice NULA - viz foto displeje.

Když v úterý 30.3.2021 hledám na oficiálních stránkách ministerstva vnitra, zda nouzový stav skutečně trvá do 11. dubna 2021, dozvídám se zajímavou informaci, cituji:

"NOUZOVÝ STAV

Vláda ČR na návrh ministr vnitra schválila dnes 12. března 2020 vyhlášení nouzového stavu na celém území České republiky. Nouzový stav je vyhlášen od dnešních 14 hodin na dobu 30 dnů."

Chápete? Ministerstvo žije v březnu roku 2020, zbytek republiky v březnu 2021 - tím se dá leccos vysvětlit! Že se na ministerstvu zatajuje spousta informací, o tom nepochybuji, ale že k nim patří i  aktuální letopočet, to překvapilo i mne! Asi by to měl Hamáčkovi někdo sdělit!

Viz tento odkaz: https://www.mvcr.cz/clanek/zpravodajstvi-nouzovy-stav.aspx

P.S. Vysvětlení: EPIDEMICKÝ PRÁH = stav, kdy je na území ČR povoleno vyhlásit epidemii, je zákonem stanoven při výskytu 160.000 (slovy: stošedesát tisíc!!) klinicky nemocných s respiračními onemocněními za posledních 7 dnů na 10 milionů obyvatel. Ten nebyl od doby zahájení prvního nouzového stavu v březnu 2020 nikdy dosažen, tedy ani nemohl být žádnou KHS v ČR vyhlášen. Z dat Státního zdravotního ústavu dokonce vyplývá, že v období od vyhlášení prvního nouzového stavu v březnu 2020 do doby vyhlášení nouzového stavu v říjnu 2020 nebyl tento epidemický práh splněn ani z 25 %!!  Tuto "pandemii" řídí politici. Považujete to za normální a v pořádku?