lék na covid existuje | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

Zveřejnění v pondělí 1. března 2021:

Snažím se vyhýbat politickému prostředí, ale dnes dělám výjimku, protože právě politici budou rozhodovat o tom, kdy se budeme moci opět oficiálně setkávat a otevřít tedy i nový ročník Školy přírodního léčení TILIA.

Jde o vystoupení poslance Mgr. Lubomíra Volného, učitele a od r. 2017 i poslance Poslanecké sněmovny ČR. Sdílím pouze toto jedno jeho vystoupení bez postranních úmyslů - nezajímám se o jeho politickou historii atd., nesoudím jeho předchozí slova či skutky, nicméně s jeho silnými slovy souhlasím. Již dávno nežiji v iluzi, že by vládní, farmaceutický či zdravotní systém tohoto státu myslel zejména na mé blaho s cílem zajištění mého zdraví a zdravého sebevědomí.

Toto sdělení poslance Volného ukazuje možnost rychlé cesty z krize a žití normálnějšího života. Žádná nemoc není jen o nějakém účinném léku, ale o zastavení se a korekci cest, které nás už k cestě ke zdraví nepodporují. Nicméně lék je vhodné mít a je dobré i znát pozadí, jak a kdy se na náš trh dostává.

Video můžete shlédnout proklikem ZDE.

Co je zde mimo jiné sděleno?:

Existuje min. 30 studií ohledně léku na C-19 IVERMEKTIN, tento odzkoušený lék používalo na světě už 3,7 miliardy lidí!! Je prakticky bez vedlejších účinků.

3/4 až 90% vážně postižených Covidem na Slovensku je zachráněno Ivermektinem, přesto v ČR není možné oficiálně tuto léčbu použít.

Remdesivir byl ve jménu byznisu schválem za 14 dnů. To se "vyplatilo", neboť jedna léčba stála 2000 Eur. Máme tu odzkoušený lék (Ivermektin), jehož jedna tabletka stojí cca 1,40 Kč, ale premiér schvaluje v přímém přenosu nový lék za 2500,- Kč!

Čeští lékaři používají Ivermektin i další možný lék Isoprinosine tajně, zachraňují tím životy svých pacientů.....Je zřízena mimoparlamentní vyšetřovací komise a vláda ČR je obviněna z masové vraždy.

Můj doplněk: K vysvětlování vlády, že by ráda schválila tento lék, ale chybí studie účinku přímo na C-19, sděluji, že hodnověrné farmakologické studie pro léčbu C-19 nejsou prakticky u žádného léku vzhledem k časovým okolnostem. Zajímavé je, že v případě vakcíny jim nedostatečné studie nebrání v jejím použití! Situaci je třeba vidět komplexně - nejen z pohledu nedostatku vhodných léků, jde o celkový postoj vlády. Jsme svědky podivných represivních opatření, navíc zcela nevhodně interpretovaných. Oslabují naši imunitu na úrovni tělesné i psychické v kombinaci s řádně nevyzkoušeným očkováním a bránění šíření informací o přírodních postupech prevence a léčby ve veřejnoprávních zdrojích, trapně poukazují na nevědeckost tisíce let starých technik. Pro lidi odkázané jen na veřejnoprávní zdroje může jít o účinný smrtící koktejl. Osobně bych hned v lednu 2020, kdy se o nebezpečí v Evropě už vědělo, vyčlenila významný čas televizního veřejnoprávního kanálu na praktické rady odborníků širokého spektra. Seznamovali by veřejnost s detoxikací těla i mysli, způsoby posílení imunity, protizánětlivou stravou, kombinací vitamínů, minerálů a stopových prvků, odkyselení těla účinným dýcháním, aktivizujícím cvičením, otužováním, fytoterapií, gemmoterapií, reflexní terapií, homeopatií, jak pracovat na své sebehodnotě, schopnosti odpouštět a přijímat dění kolem nás atp., atp. Dala bych prostor lékařům i nelékařům, ať každý ukáže, co umí a divák si vybere sám. Bohužel o mnoho dál než k vitamínu C a D se naše média a vláda nepropracovala!

Přátelé, přes věškerý chaos vnějšího prostředí si udržme pozitivní mysl, vysoké vibrace a konejme to nejlepší, čeho jsme v dané chvíli schopní. Konejme ze světla a ze srdce a zároveň přijímejme situaci takovou, jaká je. Nejsme schopni dohlédnout všech souvislostí, i když si to naše ego může myslet. Buďme bdělí, ale emočně klidní. Prožívejme čistou dětskou radost, vždyť zázraky se dějí všude kolem nás a zcela zdarma. Pusťme do svého života nadhled a humor. Nezapomínejme, že ŽIVOT JE HRA!!! 

Eva Trávníčková