lékař o koronaviru | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

PRAVDA O COVIDU OČIMA LÉKAŘE MUDr. Ctirada MUSILA

 

Po odvysílání osobních lékařských zkušeností MUDr. Ctirada Musila na videu z prosince 2020, které nebylo v souladu s politickým hlásáním strany a vlády, byl tento lékař z nemocnice propuštěn a jeho kanál zablokován. Televize Gosha Igora Chauna dala prostor novému videu z ledna 2021, kde Igor Chaun úvodem sděluje: "nikdy by mne nenapadlo, že v únoru 2021 budeme muset schovávat právoplatné názory a lékařské zkušenosti z české nemocnice na iránské servry s písmem typu tzv. rozsypaný čaj" (= aby nebyly tak snadno detekovány a následně odstraňovány).

Dr. Musil ukazuje na novém videu konkrétní výsledky promořenosti populace od září 2020 do ledna 2021 (detekce protilátek). Výsledky vás mohou překvapit.

Rozhovor s epidemiologem a vakcinologem Prof. MUDr. Jiří BERANEM:

 Co je v rozhovoru mimo jiné sdělováno: Protiepidemické plány dělají naivní lidé, kteří nejsou lékaři, nechápou principy šíření viru a jenom modelují. Ti přivedli živnostníky ke krachu.

Prof. Beran se vyjadřuje, že protilátky u virových onemocnění nejsou tolik důležité jako cytotoxická imunita. Zajišťují ji buňky, které jsou schopny rozeznat virem napadenou buňku v respiračním traktu, přijít k ní, navrtat do ní díru, pustit do ní enzym, a celou buňku i s virem zničit. A tato ochrana není téměř vůbec měřena. Kromě protilátek je to tedy další forma ochrany před infekcí.

Dále prof. Beran sděluje: "Nejsem člověk, který by tady chtěl obhajovat imunizaci, nota bene imunizaci, kterou v určité podobě navrhuje ministerstvo zdravotnictví, které mě zároveň, jako jediného lékaře, pověsí na své webové stránky jako lékaře dezinformátora."
 

Celý rozhovor si můžete poslechnout prokliknutím    ZDE

Můj dodatek: Osobně nepovažuji za šťastné řešení plošné očkování celosvětové populace dostatečně netestovanou vakcínou, v tom se názorově s panem profesorem zcela liším. Volila bych aktivní přístup každého jednotlivce, zvyšování imunity mnoha přírodními způsoby, pozitivní mysl, čerstvý vzduch, protizánětlivá strava, cvičení, správné dýchání....   přesto z rozhovoru můžete čerpat přínosné informace a moderátorka Martina Kociánová klade velmi dobré otázky.  E.T.

 

JAK JE TO S OČKOVÁNÍM ZDRAVOTNÍKŮ?

Sdělení MUDr. Jana Hnízdila, který zveřejňuje odpověď České lékařské komory na otázku, zda odmítnutí očkování u zdravotníků může být důvodem výpovědi ze strany zaměstnavatele.

Právní odbor Mzd. ČR i právní kancelář ČLK se shodly, že nikoliv.

Článek si můžete přečíst PROKLIKNUTÍM ZDE