MANIPULACE? MANIPULACE!! | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

MANIPULACE?  MANIPULACE!!

Jak lehce jde ovládnut vaši mysl a vytvořit kulisy apokalipsy světa?

Jak lehce jde ve vás vytvořit pocit viny, že se nechcete podvolit občas nesmyslným vládním opatřením?

Proč jsou dnes všechny názory, mimo ty oficiálně schválené a hlásané stranou a vládou, považované za konspirační?

Odpovědi naleznete níže - do doby než budou videa opět cenzurována a smazána.

Zveřejnění dne 4.1.2021       Obsah:

  • můj komentář 

  • vyjádření primáře nemocnice v Hranicích na Moravě   

  • vyjádření ekonomky Markéty Šichtařové

  • vyjádření dr. Vernona Colemana  

  • vyjádření legendy v oblasti duchovních příčin nemocí S. N.Lazareva  

Můj komentář:

  • "Výjimečný stav v ČR byl vyhlášen na základě pouhé přítomnosti SARS-CoV-2 na našem území."

Tuto skandální formulaci politiků si můžete ověřit na stránkách ministerstva zdravotnictví i vnitra. Virů je v nás i kolem nás neustále obrovské množství, vč. respiračních. Viry se nepřetržitě a běžně našimi těly pasážují a jsou, podobně jako bakterie, každodenní, byť po většinu  času neviditelnou, součástí našeho života. Bakterií je v našem těle dokonce kolem 2 kilogramů, z mnohých máme užitek (např. tvorba nezbytných vitamínů či enzymů), ostatní jsou podmíněně patogenní nebo patogenní (nemusí způsobovat žádné klinické příznaky). Pokud bychom brali vážně tuto vládní formulaci, nouzový stav bychom mohli prodloužovat zřejmě mnoho let, možná i donekonečna.

  • Dochází k plošnému zneužívání PCR testů zcela mimo běžnou medicínskou indikaci - klíčový bod celé Covid agendy. Pořiďte si PCR test na jakýkoliv další z těch mnoha běžných lidských respiračních virů a dostanete (podle naladění citlivosti testu) opět spoustu „PCR pozitivních“. Neboli z pohledu PCR pozitivity jsme VŠICHNI průběžně a každodenně „nakaženi“ desítkami, možná stovkami druhů virů, imunita funguje a vše je fyziologicky v rovnováze. Jen ty ostatní viry nikdo PCR netestuje. Nemá to smysl. Rozhodují VŽDY klinické příznaky.

  • Jako dlouholetá pracovnice odd. epidemiologie KHS Jč. kraje, která mnoho let hlásila i počty akutních respiračních infekcí v Jč. kraji sděluji, že EPIDEMICKÝ PRÁH (= stav, kdy se vyhlašovala epidemie akutních respiračních infekcí) byl dříve stanovený počtem 2000 nemocných na 100.000 obyvatel. Před několika lety byl snížený na počet 1.600 nemocných na 100.000 obyvatel (to je přibližně město Č. Budějovice), tedy 16.000 nemocných na milion obyvatel (= přibližně Praha), tedy 160.000 nemocných při počtu 10 milionů obyvatel (= přibližně ČR). Tato hranice nebyla od doby vyhlášení prvního nouzového stavu v březnu do doby vyhlášení druhého nouzového stavu v říjnu splněna ani na 25%!!! A to přesto, že jsou do těchto čísel vždy počítána všechna respirační onemocnění = chřipky, rýmy, kašle, zápaly plic, bronchitidy, angýny, záněty nosohltanu, záněty středního ucha či dutin a to kumulativně za posledních 7 dnů (hlášení probíhalo vždy v pátek dopoledne). Pokud se v dřívějších letech dosáhlo hranice epidemie (= 160.000 případů v republice za 7 posledních dnů nebo adekvátní číslo v okrese či kraji), v tom případě se pouze uzavřely pro návštěvy nemocnice, domovy důchodců a ÚSP, při vyšší nemocnosti i některé třídy či školy na max. 2 týdny. Proto také žádnou Krajskou hygienickou stanicí ani Státním zdravotním ústavem (kde se všechna data shromažďují) v roce 2020 nebyl vyhlášen epidemický práh, tedy ani žádná epidemie. Vyhlásili ji politici. Ptejte se PROČ??? A ptejte se dále PROČ právě TYTO informace nemají všichni občané ČR! Jakou hru tady s námi hrají NEJEN POLITICI!!!??? My, kteří slepě nevěříme lidem s titulem či funkcí a klademe si (jim) otázky, chceme znát i odpovědi!

  • Při žádném hlášení do registru infekčních respiračních chorob nebylo možné uvádět pozitivně testované bez klinických příznaků. Jde o politické rozhodnutí, které bezprecedentně změnilo kategorie hlášení infekčních chorob v ČR!!

  • Víte o tom, že dle platných metodik SZÚ (Státní zdravotní ústav) zemřelo v sezóně 1995/96 (= podzim 1995 až jaro 1996) s klinickými příznaky chřipky (kmen H3N5) kolem 12 000 lidí!! Kdo z vás byl tímto faktem znepokojen? Asi téměř nikdo, protože stav neřešila média ani politici.

  • Dřívější vyjádření plk. Prymuly, že "SARS-CoV2 není žádná chřipečka" považuji za nešťastné a manipulativní. Už v 10 letech jsem od rodičů věděla, že pokud přechodím rýmu a kašel, nemusí se nic moc stát, ale nesmím přechodit chřipku. Věděla jsem, jaké jsou její příznaky a že s ní není vhodné žertovat - stejně jako nyní s Covid-19. Škoda, že plk. Prymulovi případnou závažnost chřipky neobjasnili doma, ani ve škole.

  • Na Covid-19 zemřela v r. 2020 chřipka i všechny další respirační viry. Tyto patogeny sledované v předchozích desetiletích nejsou nově testované a vykazované v registru hlášení ARI (= akutní respirační infekce).

Můžete argumentovat, že je vyšší počet hospitalizovaných či zemřelých. Situaci osobně vidím takto:

  • K vykazování počtu Covid-19: Pokud je zařízení (nemocnice, ÚSP či DD) oceňováno vyšší platbou od pojišťovny za covidovou diagnózu, bude vykazován vyšší počet Covid-19. Pokud finančně zvýhodníme chřipku, bude vykazován vyšší počet chřipky (diagnózy můžete dosazovat téměř libovolně). Samozřejmě budou výjimky, které své svědomí nadřadí nad finance.

  • K vykazování počtu hospitalizovaných: přehrajte si video moravského lékaře (= 1. video níže), který sděluje, že konkrétně v jejich nemocnici je ½ až ¾ pacientů s Covid-19 hospitalizovaných zcela uměle. Sděluje, že kdyby tito lidé nevěděli, že je tu nějaký covid, tak by do nemocnice vůbec nepřišli. Zároveň pacienty vhodné k propuštění není často kam přesunout (nechtějí je zcela nedoléčené doma ani v soc. zařízeních), proto jsou stále vykazováni jako hospitalizovaní. Větší délka hospitalizace tak budí dojem větší závažnosti diagnózy a hlavně snadno pak máme přeplněné špitály!!! Informace o plných nemocnicích vzbuzují dojem nebývalé závažnosti onemocnění, přitom často nejde o virus, ale manažerskou neschopnost.

  • K vykazování počtu zemřelých: pominu skutečnost, kterou všichni znáte „na covid nebo s covidem“? Všichni víte, co je tím myšleno. Chci se vyjádřit k jinému faktoru, který považuji za stěžejní a který se promítá v počtu vážně nemocných nebo zemřelých „na covid, s covidem a dokonce i bez covidu“. Tím faktorem jsou PSYCHOSOMATICKÉ SOUVISLOSTI. Pokud vytvořím dojem závažnosti (dokola opakuji zprávy o přeplněných nemocnicích, přeplněných márnicích, uštvaném personálu, který vás už brzo nebude schopný ošetřit atd. atd…. ), vytvořím tak silný tlak na vaši psychiku, která hraje při léčbě rozhodující roli. Je známý pokus, kdy se lidem s onkologickou diagnózou v úplném začátku podávalo na krátký čas placebo se sdělením, že po této léčbě jim zcela vypadají vlasy. Většině z nich vlasy opravdu vypadaly po zcela nezávadném placebu. Tak mocná je psychika!! Tak mocný je obraz reality, který vytvořím nebo do kterého se nechám snadnými triky vtáhnout. Manipulace s vámi je pak snadnější, lépe prosadím další iluzi – např. že vás zachráním očkováním… de facto si s vámi pak mohu dělat, co budu chtít.

    V mých očích se o statistiku vážně nemocných či mrtvých na Covid-19 dělí virus na jedné straně a vláda a veřejnoprávní média na straně druhé. A to za podpory lékařů, hygieniků, vědců, statistiků...., kteří ví, ale ze strachu nemluví. Absolvovali náročné a drahé studium, roky se dostávali na nejvyšší posty různých institucí. Zvykli si na peníze a prestiž, bojí se mluvit, aby o své benefity nepřišli. A samozřejmě část z nich tomu, co je zde propagandisticky hlásáno, skutečně věří.

    Ale v konečném důsledku jde zase jen o nás. Transformační virus NÁM VŠEM BEZ VÝJIMKY jen přišel připomenout, v jakém morálním stavu společnost je, kolika klamům jsme podlehli, že jsme leckdy nežili úplně dobře a prioritu nedávali těm správným hodnotám. Společnost netvoří ONI, ale MY VŠICHNI.

Prosím, důvěřujme své imunitě. Věřme v její náležitý kredit a MOC. Je dokonale přizpůsobena ke zvládnutí všech patogenů, má více úrovní účinku - nejde jen o tvorbu protilátek. Žijme v pravdě a řiďme se morálními zákony, jsme tak před všemi negativními vlivy (nejen viry) poměrně dobře chráněni. Zachovejme si čistou dětskou radost z běžných věcí a situací.... tato energie je fascinující a léčivá. Pozorujme děti, jak se radují z deště, lezoucího broučka či žížaly.... Tvořme vize zdravé společnosti, kde bude dominující spolupráce, nikoli soupeření o zdroje, energii.... prožíváme výjimečnou dobu, buďme vděční za všechny zkušenosti, které díky ní můžeme získat.

Dávejme přednost pozitivním lidem i zprávám. Důvěřujme sami sobě, každý z nás je úžasnou bytostí a MOCNÝ vše zvládnout. Více odpočívejme, leden není nejvhodnější k rázným akcím. Komunikujme se svou duší. Co jí činí šťastnou? Žijme TADY A TEĎ, radujme se z každého nádechu, ŽIVOT JE VZÁCNÝ DAR!

Eva Trávníčková

zdroje: vlastní zkušenosti /na KHS Jč. kraje jsem pracovala v letech 1987 až 2015/, dále data SZÚ a otevřený dopis dr. Nedbala p. Hamáčkovi a všem poslancům PSČR v říjnu 2020 /nulitní zdůvodnění nouzového stavu/

VIDEO:

Sdělení primáře nemocnice v Hranicích na Moravě, který fundovaně hovoří o dnešní fanatické situaci.

Co se děje, pokud se šíření poplašných zpráv zhostili politici za podpory médií?

Jaká jsou skutečná data SZÚ a jak vypadá srovnání s předchozími roky?

Proč lidé nevěří vědě? A proč občany ČR může Prymula poškodit?

 

 

 

Nemocné prostředí generuje nemocnou populaci. Proto i tento ekonomický rozbor současné doby uveřejňuji na stránkách školy.

Velmi výstižné a srozumitelné VIDEO s ekonomkou Markétou ŠICHTAŘOVOU

stojí za shlédnutí.

 

Cca 4 minutové video dr. Vernona Colemana

Dle oficiálního registru CDC bylo v USA k datu 18. prosince 2020 proočkováno 112. 807 osob, z toho 2,79% mělo po očkování příznaky charakterizované ve smyslu cituji: "neschopnosti vykonávat normální denní aktivity, neschopnosti pracovat, vyžadující péči lékaře nebo zdravotního odborníka".

Při tomto počtu vedlejších nežádoucích účinků vakcíny by mělo při proočkování 6 miliard lidí takové problémy 167 miliónů lidí!! Oficiální zpráva poradní vakcinační skupiny uvádí ve zprávě krátkodobé problémy, nevíme nic o těch střednědobých či dlouhodobých.

Video si poslechnete  proklikem ZDE

Novoroční pozdrav pro rok 2021 S. N. Lazareva, autora mnoha knih, např. 13ti dílné DIAGNOSTIKY KARMY

Cituji některá sdělení pana Lazareva:

  • Naším úkolem není ani tak přežít různé infekční choroby, ale snést následky očkování.

  • Všichni dobří lidé se mají spojit, brátnit mravnost skrze své svědomí a důstojnost.

  • Proč se nic nezmění, i když svrhneme ty, kteří problematickou situaci způsobili? PROTOŽE MY SAMI JSME SE VNITŘNĚ NEZMĚNILI. Musíme překonat naši pasivitu, závislost, bezprávnost a lenost.

 

  • Existuje tzv. FENOMÉN SKLENICE. Blechy se umístí do sklenice a ta se zakryje víčkem. Blechy několik dní poskakují, pak je víčko odstraněno, ale blechy už nevyskakují. Cesta je pro ně otevřená, ale blechy zůstanou ve sklenici. I jejich potomci už ze sklenice nevyskočí. Protože blechy jsou ovládány obrazem, který si vytvořily. V rámci tohoto obrazu žijí a už nepřekonají rámec tohoto obrazu. Všichni žijeme ve falešných obrazech, které nám neumožňují přeměnit naši zemi, máme špatný systém priorit.