VIZE KOMPLEXNÍ ZMĚNY | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

VIZE KOMPLEXNÍ ZMĚNY

Na CESTÁCH K SOBĚ  jsem natočila video s názvem VIZE KOMPLENÍ ZMĚNY. Týká se zejména změny oficiální zdravotního systému v oblasti péče o chronicky nemocné,  nabízí paralelní cestu k práci praktických či odborných lékařů, kteří jsou vyškoleni zejména v chemickém potlačení symptomů, kdy si pro chemikálie do lékárny chodíte nejčastěji už do konce života (viz to, co nazývá oficiální systém "léčbou" např. vysokého krevního tlaku, vysokého cholesterolu, triglyceridů, cukrovky, nádorů, alergií atp. ).

Je nutné vybudovat celorepublikovou síť ambulantních i lůžkových DOMŮ PŘÍRODNÍHO LÉČENÍ, kde budou pracovat vyškolení lékaři přírodní medicíny společně s mnoha terapeuty různých přírodních technik. Synergický účinek léčby na rovině TĚLO - DUŠE - DUCH  bude nesmírně efektivní.

Více ve videu níže.

K návrhu je nutné sdělit, že žádná politick strana (či politický systém)  - minulý, současný ani budoucí - neschválí zákony, které povedou ke skutečnému zdraví člověka, k objevení jeho jedinečnosti a vytvoření prostoru k žití jedinečného potenciálu každého z nás. Ve společnosti (která je řízena politiky) je zřejmý pravý opak. Vzdali jsme se zodpovědnosti za své zdraví a předali jsme ho na lékaře vzdělávané farmaceutickými korporáty, jejichž cílem je vydělat na nás co nejvíce. Jde o byznis, kde není žádoucí mít zdravé jedince, neboť na nich nic nevyděláte. Zodpovědnost za svůj život jsme předali politikům, výsledky zbavení se zodpovědnosti vidíme na každém kroku. Spasitelé v politice neexitují nebo jsou bílou vránou v hejnu. Jako daleko většího spasitele vidím Ing. Jana Piroutka a doporučuji vám shlédnout video č. 2 o NUTNÉ ZMĚNĚ VOLEBNÍHO SYSTÉMU. Z mého pohledu by se s ním měl seznámit každý občan ČR, jde o průlomový VOLEBNÍ systém inspirovaný Švýcarskem.

S přáním všeho dobrého na vaší životní cestě! Eva Trávníčková 5.11.2023