David R. Hawkinsúrovně lidského vědomí | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

Máte pocit, že se s někým nemůžete domluvit, i když pro vysvětlení uděláte maximum? Že zcela jednoznačně vaše a jeho hodnoty, způsob myšlení a řešení životních situací, jsou tak významně odlišné, jako by se jednalo o obyvatele z JINÉHO VESMÍRU?

Dr. David HAWKINS popsal skupiny ÚROVNĚ VĚDOMÍ, na kterých závisí vlastně úplně všechno...  Níže zveřejňuji dvě videa na toto téma, která jsou amatérská, ale mohou vám pomoci hodně pochopit sami sebe i druhé lidi.... Začátek je méně záživný, ale vysvětluje, jak Dr. Hawkins postupoval ve svém výzkumu. Jednotlivé skupiny jsou následně systematicky popsány....

 

Dr. David R. HAWKINS

(3.6.1927 – 19.9.2012) byl uznávaným lékařem, autorem, řečníkem a výzkumníkem na poli vědomí. Byl také psychiatrickým poradcem v katolických, protestantských a buddhistických klášterech.

 

Poslední tři desetiletí svého života strávil v Arizoně a usiloval zde o sladění zdánlivě neslučitelných domén vědy a duchovna. V roce 1995, ve věku 68 let, získal titul Ph.D. v oboru zdravotnických a humanitárních služeb. Ve stejném roce byla vydána jeho kniha Moc versus síla, která byla posléze přeložena do 25 jazyků a jíž se prodalo přes milion výtisků. Vysloužila si uznání od tak význačných osobností, jakými byli Matka Tereza a Sam Walton. V knize Moc versus síla byla představena jeho „mapa vědomí“, chráněná ochrannou známkou, kterou dnes využívají zdravotníci, univerzitní profesoři, vládní činitelé a šéfové firem po celém světě. Následovalo mnoho dalších knih. Např. Ego není vaše skutečné já, Vzestup poo úrovních vědomí, Moc versus síla, Pravda versus nepravda, Vševidoucí já, Úspěch je pro nás.

Od roku 2002 se v mnoha městech po celém světě začaly samostatně rodit „Hawkinsovy studijní skupiny“, od Los Angeles až po Soul, od Kapského města až po Melbourne; tyto skupiny studují a uplatňují principy z jeho knih, například: „Nezměníme svět tím, co říkáme nebo děláme, ale je to důsledek toho, kým jsme se stali.“ Jeho život byl toho zářným příkladem.

Zdroj životopisu: Úspěch je pro vás (2016)

 

 

 

 

 

Harmonizace s Devou Premal....