Brýle? odkládám! aneb jak se vrátit k přirozenému vidění bez brýlí | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

 

Workshop BRÝLE? ODKLÁDÁM? – lektorka Jana Pozlovská 

hodnocení účastníků semináře z víkendu 13. a 14. května 2023:

 

Hanka:

Evičko, moc děkuji  tento víkend, byl opravdu luxus. Janička je skvělá a opravdu to bylo báječné zážitkové. Ještě hodně takových seminářů a lektorů.

Pa krásnou dobrou noc. ..... píšu bez brýlí! Hanča

 

Blanka:

Ahoj Evi, naprostá spokojenost. Jako vždy super, není co dodat . 

 

Marcela:

Byl to pro mě důležitý krok a jsem šťastná, že jsem to prožila s úžasným člověkem, že jsem se mohla otevřít. Cítila jsem se tam moc dobře a myslím, že konečně jsem pochopila, jak je důležitý mít se ráda a věnovat se sobě. Pro mne to byl krásný zážitek a začátek něčeho nového a ráda vás všechny uvidím. A už se teď nebojím požádat někoho druhého o pomoc. Rozhodně musím pokračovat dál a uzdravovat.


Zdeněk:


Ahoj Evo,

místo konání bylo dobré i výborná lektorka. Opět zajímavá a inspirativní zkušenost i díky ostatním účastnicím.

 

Monika:

Evi, jsem moc ráda, že jsem se zúčastnila, byť jsem dnes opravdu hodně vyčerpaná. Bylo to velmi přínosné a inspirující a chci do toho jít. Už třetí den trávím hodně času bez brýlí a cvičím, byť zatím je to únavné...

Jana to měla celé velmi dobře koncipované, pravidelně prokládané cvičením a obecně pohybem a hudbou, takže to vlastně bylo svěží. 

Toulcův dvůr je krásné místo a vzájemná atmosféra byla moc pěkná, takže za mne naprostá spokojenost. 

 

Lída:

Ahoj Evi.

Já jsem byla spokojená jak s lektorkou a výkladem, tak s prostředím. Toulcův dvůr je krásný, dokonce jsem tam i přespala. 

Jana má výklad hezky zpracovaný, dostali jsme i skripta a pomůcky, což je potěšující. Krásně jsme si zacvičili. Byl to zase super víkend.

Nemám prostě co vytknout. Fakt nemám. 

 

Monika:

Já jsem z kurzu nadšená, prostředí bylo hezké a příjemné. Bylo i fajn, že se tam dalo jít na teplé jídlo a projít jakoby v zeleni.

Průběh kurzu byl fajn, nebylo to monotónní ani stereotypní, bylo to rozmanité. Neměla jsem úplně představy o průběhu, ale určitě to splnilo mé očekávání, možná ještě více. Líbilo se mi, že to bylo propojeno s psychosomatikou, emocemi, že jsme se dozvěděli věci i z těchto oblastí. Dostali jsme spoustu materiálů, což je také fajn.

Já jsem moc spokojená, teď to jen zavést do běžného života.

Děkuji moc za tu možnost.

 

Soňa:

Víkend BRÝLE?-ODKLÁDÁM! byl skvělý, moc jsem si  ho užila. Lektorka Jana Pozlovská byla skvělá, citlivá, trpělivá, vše nám vysvětlila vč. psychosomatiky očních vad a ukázala nám s jakou lehkostí a úsměvem je možné ke cvičení přistupovat.  Těším se, až brýle odložím natrvalo (pracuji na tom).