PRÁVNÍ RADY | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

PRÁVNÍ RADY

Vydírání zdravých neočkovaných sílí.

Jakékoli rozhodnutí v životě dělejte pouze v souladu se svými pocity a svým svědomím.

Informace o očkování proti covid-19 je důvěrná, rozhodl Ústavní soud!!!  Čtěte níže.

 

Abyste se mohli lépe rozhodnout, zda jít na tzv. "očkování" či další "posilující" dávku, poslechněte si vyjádření lékařky MUDr. Vladimíry BERANOVÉ, která promulila dne 21.11.2021 na setkání lékařů před Ministerstvem zdravotnictví.

Je to vedoucí lékařka nemocničního zařízení s 90 ošetřovacími lůžky. Co odpozorovala u svých pacientů po očkování? Jde o další šokující sdělení, VIDEO si můžete poslechnout  proklikem ZDE

Na základě svých zkušeností  Z PRAXE a svého úsudku na konci svého vystoupení sděluje, že i ona je přesvědčená, že tzv. "vakcína" je biologická zbraň!

Informace o očkování proti covid-19 je důvěrná, rozhodl Ústavní soud!!!

Celý dokument ke čtení PROKLIKNĚTE ZDE.

Právní komentář  Jindřicha RAJCHLA  k rozhodnutí Ústavního soudu si přečtěte níže.

 

Vážení Zlatí špendlíci!

Zasíláme vám informaci o stěžejním stanovisku Ústavního soudu. Jejich rozhodnutí by měli veškeré státní orgány, firmy i jednotlivci vzít na vědomí a řídit se jím.

Říká, že: Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné.

Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace. Doporučujeme přečíst odůvodnění, je psáno celkem srozumitelně a jednoznačně. Obrázek o celé situaci s vládními nařízeními a jejich požadavky si udělejte sami.

P. Jindřich Rajchl to na facebooku okomentoval takto: https://www.facebook.com/jindrich.rajchl/posts/10220479256306900 Jindřich Rajchl

21. listopadu v 0:10 ·DŮLEŽITÉ - PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ!!! Moje drahá kolegyně Vendula Zahumenská podala k Ústavnímu soudu ČR žádost podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění žádost o poskytnutí informací, a to konkrétně, kolik soudců ústavního soudu bylo k datu podání žádosti naočkováno proti nemoci Covid 19. Ústavní soud tuto žádost dne 18.11.2021 odmítl. Z odůvodnění bych si dovolil vypíchnout zejména tuto pasáž:

"Informace o očkování fyzické osoby proti nemoci covid-19 je považována za údaj o zdravotním stavu, neboť vypovídá o tom, že osobě byla poskytnuta určitá zdravotní služba poskytovatelem zdravotních služeb (že jí byla aplikována vakcína). Tato informace je svou povahou vysoce důvěrná a je specificky chráněna. Očkování proti onemocnění způsobenému virem covid-19 je dobrovolné. Stejně jako u jiných zdravotních úkonů je pak na každé fyzické osobě, zda zdravotní úkon podstoupí a komu o této skutečnosti sdělí informace."

A ještě jednu hezkou větičku: "Dobrovolné očkování však nemá vliv na způsobilost k výkonu práce..." Toliko Ústavní soud ČR. Jinými slovy nejvyšší soudní instituce v této zemi říká, nejste povinni nikomu sdělovat, zda jste či nejste očkováni. Logicky z toho vyplývá i skutečnost, že nikdo není oprávněn poskytnutí této informace po vás vyžadovat. Ani váš zaměstnavatel, ani personál v restauraci, ani vaše kadeřnice ani nikdo jiný. Jakákoliv sankce, která vám za to bude udělena (pokuta, neplacená dovolená, výpověď), je tudíž udělena nezákonně a v konečném důsledku musí být nejpozději u ústavního soudu zrušena!

a) všem lidem tedy doporučuji - neukazujte nikomu nic.

b) všem zaměstnavatelům pak radím - nepožadujte tuto informaci po svých zaměstnancích, nemáte na to právo. Pokud jim dáte neplacené volno či výpověď, přijde vás to setsakra draho.

c) všem provozovatelům restaurací a služeb pak doporučuji nekontrolovat nic. Jakákoliv pokuta, kterou vám KHS uloží, nutně musí být zrušena. Vytiskněte si toto rozhodnutí v plném znění (odkaz viz níže), umístěte jej ve své restauraci a pokud k vám přijde hygiena, tak jí sdělte, že jste kontrolu provedli tak, že jste se zákazníků zeptali na to, zda jsou očkovaní a oni vám sdělili, že využívají své zákonné právo vám tuto informaci neposkytnout.

d) a všem šikanátorům v téhle zemi vzkazuji - GAME OVER! Celé znění odpovědi Ústavního soudu naleznete zde: https://stavbeznouze.cz/…/priloha_968787186_0_SPR.-US-1003-…

Doporučuji všem si jej vytisknout a všem, kdo po vás budou nezákonně požadovat sdělení toho, zda jste, či nejste očkováni, tím mávat před nosem. Pokud bude kdokoliv na poskytnutí této informace, a to pod jakoukoliv pohrůžkou jakékoliv sankce nadále trvat - i po poučení o tomto rozhodnutí ÚS - dopouští se dle mého právního názoru naplnění skutkové podstaty trestného činu vydírání dle ustanovení §175 tr. zákoníku, případně trestného činu útisku dle ustanovení §177 tr. zákoníku. Teď už máte v ruce zbraň - neváhejte ji použít!

P.S.: Děkuji ústavnímu soudu, že toto rozhodnutí stihl vydat ve čtvrtek a před pondělním termínem uvalení nezákonných restrikcí ze strany ministerstva zdravotnictví nás vybavil touhle atomovkou. Máte to u nás.

FIT VIA VI Váš realizační tým Zlatého špendlíku

Občané Čech, Moravy a Slezska, sjednoťme se proti politické zdravotní diktatuře. Obnovme normální smysluplný život bez nesmyslných plošných uzávěr, dejme právo dětem chodit do školy bez roušek, testů a očkování. Nikdo nesmí být k ničemu z toho nucen! Vyhoďme vládní překupníky vakcín a testů ze zkorumpovaných sedel. Zabraňme falešným elitám v ponižovaní, omezování a okrádání lidí. Nenechme si šlapat na hlavu! Když selže stát a ochrana práva, Listina základních práv a svobod nám dává právo chránit demokratický právní stát odporem proti jakékoli totalitě a zvůli, včetně totality zdravotní diktatury.

Čl. 23 Listiny přímo říká:„Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ Využijme ho a buďme připraveni pozvednout se na obranu Ústavy a na ODPOR!

Se srdečným pozdravem realizační tým Zlatého špendlíku

Přidejte se k nám
info@zlatyspendlik.cz
https://www.zlatyspendlik.cz/