síla ženy – síla rodu s Lenkou Zelinovou | Škola přírodního léčení TILIA

JE ČAS NA ZMĚNU

SÍLA ŽENY - SÍLA RODU

s lektorkou Bc. Lenkou Zelinovou

POBYTOVÝ TÝDEN  v termínu: 28.7. až 4.8.2024 /neděle - neděle/
zahájení semináře v neděli v 17 hodin, ukončení v neděli kolem 10. hodiny

Týdenní pobyt pro studenty školy i veřejnost.

CENA: 9.450,- Kč

V ceně: program, ubytování, stravování 3x denně, vstup do přírodního jezírka bez chemické úpravy, parkování. Možnost využití sauny za drobný příplatek.

PŘIHLÁŠENÍ: Eva Trávníčková, skolaleceni@seznam.cz, tel.: 731 508 918

Síla ženy je ukrytá v životním příběhu. Náš životní příběh je součástí příběhů našich předků - žen, které tu byly před námi a jejichž dědictví je uvnitř každé z nás. Rodové linie našich babiček a prababiček v sobě ukrývají zdroj síly.
Pojďme společně vytáhnout minulost našich předků a nechat z prachu této minulosti povstat naši vlastní sílu tak, jako pták Fénix se zrodil z popela.
Setkáme se ve velmi inspirujícím prostředí citlivě zrekonstruovaného starého jihočeského statku, kde jako by se zastavil čas. Z dálky slyšíte zvuk lidových písní a nemůžete jinak, než vzít na sebe dlouhou sukni, lněnou halenu a sundat boty. A bosky se zpěvem na rtech se nořite do minulosti svých rodů.
Vyčistíme nánosy bolesti a nepochopení a necháme povstat sílu, SÍLU ŽENY. V jednoduchosti a samozřejmosti promluvíme s přírodou a jejími duchy. Obnovíme prastaré rituály a naučíme se péct a vařit po vzoru našich babiček - pěkně v peci, kde si samy rozděláme oheň a pocítíme sílu ženy, jako strážkyně domácího krbu. Zažijeme sílu pospolitosti a vzájemnosti žen ve společném sdílení.

Na pobytu objeví každá žena svůj jedinečný potenciál, unikátní dar od Stvořitele.

Jeho objevení a následné žití v realitě života těší a sytí naši Duši a působí blahodárně i na naše okolí.

 

 

Místo konání: Samota u houpacího koně blízko Tábora

Místo našeho letního pobytu se nachází stranou civilizac poblíž jihočeského města Tábor. Jde o rozlehlou kompletně zrekonstruovanou i nově dostavěnou zemědělskou usedlost, kde si majitelé dali záležet na každém detailu. V apartmánech na vás dýchne romantika a jedinečný design. Jsou prostorné, každý vybavený vlastním hygienickým zázemím. K dispozici je i venkovní kuchyň, vč. možnosti posezení pod pyramidou. Koupat se můžete v přírodním jezírku s vysokou kvalitou vody. Houpací kůň nabízí mnoho netradičních zákoutí, které vás překvapí i potěší.

 Pobytem budete mít možnost vstoupit do ticha, nechat se hýčkat energiemi a splynout s přírodou.

 

O obědy (hlavní jídlo) a večeře (polévka) se postará oblíbená vegetariánská jídelna  Vegetárna Impala (http://vegetarna.cz/).

Při snídani okouzlíme své chuťové buňky pomazánkami a kašemi mnoha chutí.

Pospolitost skupiny si budeme vychutnávat ve venkovní jídelně a bude to úžasné!